Betöltés...

Blow állítható telefonállvány tripod

Ár: 5.990 Ft

Blow állítható telefonállvány tripod
Ez az univerzális szelfibot és állvány ideális megoldás mindazok számára, akik fotózáshoz, videohívásokhoz, vlogokhoz vagy élő közvetítésekhez keresnek egy sokoldalú és kompakt eszközt. Kompatibilis a legtöbb 4?6,2 hüvelykes képernyővel rendelkező okostelefonnal, így biztosítva a széleskörű felhasználhatóságot. Szilárd felépítésének és állítható fogantyújának köszönhetően a telefon biztonságosan és stabilan tartható a felvételek során.
Főbb jellemzők:
Teleszkópos mechanizmus: A szelfibot hossza akár 102 cm-ig meghosszabbítható, amely lehetővé teszi szélesebb képkockák rögzítését, ideális csoportképekhez vagy távoli felvételekhez.Stabil állvány: Az állvány három beépített, összecsukható lábbal rendelkezik, amelyek stabilitást biztosítanak különböző felületeken. Tökéletes videózáshoz, videohívásokhoz vagy statikus fényképek készítéséhez.Bluetooth távirányító: Akár 10 méteres hatótávval a Bluetooth távirányító lehetővé teszi a felvételek elindítását és leállítását, valamint a fotók készítését anélkül, hogy hozzá kellene érni a telefonhoz. Ez nagyobb kényelmet biztosít a felhasználóknak.Kompatibilitás sport- és fényképezőgépekkel: A készlet tartalmaz egy kiegészítő tartót is, amely különféle sportkamerákkal és fényképezőgépekkel használható, így még sokoldalúbbá téve a szelfibotot.
Specifikációk:

Méretek: 45x35x190 mm
Maximális hossz: 102 cm
Súly: 192 g
Bluetooth verzió: 5.2
Bluetooth hatótávolság: Akár 10 méter
Távirányító elem: CR1632
Okostelefon kompatibilitás: 4?6,2 hüvelyk közötti képernyő

 
A csomag tartalma:
Szelfibot állvánnyalTartó sport- és fényképezőgépekhez
Ez a telefonállvány tripod remek választás mindennapi használatra, professzionális megjelenést biztosítva a felvételeknek, miközben praktikus és könnyen hordozható megoldást kínál.






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.10.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Blow állítható telefonállvány tripod" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: