Betöltés...

Okos fitneszgyűrű, arany, 8- as méret

Ár: 7.990 Ft

Okos fitneszgyűrű, arany, 8- as méret

A gyűrű ideális eszköz az alvás és a napi aktivitások követésére. Segítségével könnyedén figyelemmel kísérheti alvásának különböző szakaszait, például a mély alvást, a könnyű alvást és az ébrenlétet, így javíthat alvásminőségén. Emellett a gyűrű pontosan rögzíti napi mozgásait és edzéseit, többféle sportmódot támogat, mint a gyaloglás, futás, hegymászás és kerékpározás. Az eszköz olyan adatokat követ nyomon, mint a lépések száma, a megtett távolság, az elégetett kalóriák és a sebesség, amelyeket az alkalmazásban is megtekinthet, és ezek alapján választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb edzésformát.
Okos Fitneszgyűrű -Stílusos és Precíz Egészségfigyelés
Kiemelkedő TeljesítményAz okos fitneszgyűrű fejlett technológiával készül, amely pontos adatfigyelést és intelligens gyártást biztosít. Letisztult, minimalista megjelenése elegánssá teszi, miközben erős hardverrel van felszerelve. Tökéletesen kompatibilis iOS és Android rendszerekkel, és zökkenőmentesen szinkronizál az iOS Health alkalmazással.
AlvásindexAz okos gyűrű segít megérteni az alvás különböző szakaszait, mint a mély alvás, a gyors szemmozgásos (REM) alvás, a könnyű alvás és az ébrenlét. Ezekben a fázisokban a test különböző anyagcsere-folyamatokat végez, amelyek elősegítik a növekedést, a javítást és a helyreállítást. Az alvási szokások és a test állapotának átfogó megértése érdekében a gyűrű folyamatosan figyeli az alvási adatokat.
Fitnesz KövetésAz okos fitneszgyűrű alkalmazása lehetővé teszi különböző beltéri és kültéri tevékenységek nyomon követését. Könnyedén mérheted a lépéseidet, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat és az edzés intenzitását, miközben viseled a gyűrűt. A részletes térképkövetés és edzésadatok elemzése segít abban, hogy javítsd a teljesítményed és túllépd a saját határaidat.
Egész Napos FigyelésAz okos gyűrű energiatakarékos technológiával működik, így 3-5 napig folyamatosan figyeli az egészségi állapotodat újratöltés nélkül. Diszkréten és kényelmesen követheted egészségedet az edzésektől egészen az esti programokig. A polírozott rozsdamentes acélból készült gyűrű könnyű, nem allergén, és ellenáll a víznek és az izzadságnak.
Okostelefon TávirányításEz a kompakt gyűrű távirányítóként is funkcionál, így könnyedén készíthetsz szelfiket vagy csoportképeket segítség nélkül. Tökéletes választás a tökéletes kép elkészítéséhez akkor is, ha egyedül vagy. Ezen kívül használhatod videók görgetéséhez, oldalak lapozásához és zene be-vagy kikapcsolásához is.
Először töltse le az alkalmazást, és párosítsa a smart health gyűrűvel a használat megkezdése előtt. Az alkalmazásban megtekintheti a gyűrű által rögzített adatokat. Android 5.0 vagy iOS 10.0 és újabb verziók kompatibilisek.
Az első párosítás során néhány percbe telhet, amíg a gyűrű csatlakozik az alkalmazáshoz, ezért kérjük, legyen türelemmel. Ha bizonyos adatok hiányoznak, ellenőrizze az alkalmazásban, hogy a gyűrű megfelelően csatlakozik-e.
Funkciók: Testhőmérséklet mérés, Távirányítású fényképkészítés, Többféle edzésmód, Alvásfigyelés (alvásidő, alvásminőség), Lépésszámláló, Adatszinkronizálás IOS Health alkalmazással, Alkalmazás és egyéb funkciók.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.10.16
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Okos fitneszgyűrű, arany, 8- as méret" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: