Betöltés...

Baseus Particular Digital Display autós töltő kijelző, USB USB-C, QC3.0 PD, 5A, 65 W (szürke) USB-C kábel, 1 m, 100 W (fekete)

Ár: 9.090 Ft

Baseus Particular Digital Display autós töltő kijelző, USB USB-C, QC3.0 PD, 5A, 65 W (szürke) USB-C kábel, 1 m, 100 W (fekete) Szupererős lehetőségekA Baseus töltővel megszabadulhat az egy bemenet problémájától és a korlátozástól, hogy egyszerre csak egy eszközt tölthet. A szupererős töltővel egyszerre töltheti laptopját és telefonját az USB-C bemeneten: A legújabb megoldásA BSP II intelligens töltési technológia képes automatikusan beállítani a feszültséget, az áramot és az energiagazdálkodást. A töltő kettős porttal rendelkezik, egy USB és egy USB-C porttal. Ha csak a PD portot használja, 65 W-os töltésre képes, míg ha csak az USB portot használja, akkor 30 W-os töltésre képes. Ha mindkét bemenetet használja, a teljesítmény megoszlik PD: 45W és USB: 18W között, így összesen 63W-ot ad.Nagy sebességű töltésA régebbi interfésszel rendelkező készülékek 30 perc alatt az akkumulátor körülbelül 20%-át töltik fel, míg egy Baseus készülék akár az akkumulátor 60%-át is képes feltölteni ugyanennyi idő alatt. Ez lehetővé teszi, hogy olyan alkalmazásokat használjon, mint például a navigáció, és közben töltse a telefonját.Széles körű kompatibilitásA töltő nem melegszik túl annak ellenére, hogy egyszerre 2 készüléket tölt. Különböző telefonokkal kompatibilis, de amikor a töltendő készülékek akkumulátorának szintje eléri a 100%-ot, automatikusan leállítja a töltést, így jelentősen meghosszabbítja élettartamukat.Stílusos kialakításA töltő átlátszó tengellyel és kék háttérvilágítással rendelkezik, amely felfedi a tartalmát, így az egész készülék futurisztikus megjelenést kap.Digitális kijelzőAz intelligens kijelző lehetővé teszi a feszültség monitorozását, így azonnal tudni fogja, ha valami baj van a töltő aljzatával, és a feszültség leesik vagy a normál érték fölé emelkedik. Személyautókban az elfogadott szabvány 11,6-14,8V, míg teherautókban 23,2-27,2V.Még jobb stabilitásA továbbfejlesztett stabilizátorok csúszás- és ütésvédelmet biztosítanak, így a töltő szilárdan a helyén marad, és a rázós utak ellenére folyamatosan tölt.GyártóBaseusNévBaseus Particular Digital Display autós töltő kijelzővel, USB USB-C, QC3.0 PD, 5A, 65 W (szürke) USB-C kábel, 1 m, 100 W (fekete)TermékkódTZCCKX-hez.0GAnyagAlumínium ABS PCBemenet12-...24 VKimenetUSB: 5V/5A

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.10.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Baseus Particular Digital Display autós töltő kijelző, USB USB-C, QC3.0 PD, 5A, 65 W (szürke) USB-C kábel, 1 m, 100 W (fekete)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: