Betöltés...

Q58Max motoros bluetooth headset

Ár: 12.990 Ft

Q58Max motoros bluetooth headset
Bluetooth 5.0, Két Ember Kommunikálhat:Az új motoros headset Bluetooth 5.0 technológiát alkalmaz, amely gyorsabb és stabilabb kapcsolatot biztosít. Amint a termék párosítva van, a kapcsolat folyamatos, nem kell többé aggódnia a bonyolult csatlakozási folyamat miatt. A sisakba épített adóvevő készlet lehetővé teszi két motoros számára, hogy valós idejű beszélgetést folytassanak 500 méteren belül. Gyengébb jelű területeken, illetve 120 km/h feletti sebességnél a headset legfeljebb 100 méter távolságig javasolt.
Kettős Zajszűrés és Kiváló Hanghatás:40 mm-es nagyfelbontású hangszórókkal és CVC-DSP zajszűrő rendszerrel ellátott mikrofonnal rendelkezik, így még nagy sebességnél is tiszta hangzást biztosít. Hatféle különböző hanghatás közül választhat, mint például rock, klasszikus, jazz, pop stb. Az ultravékony HD hangszórók kiváló minőségű, tiszta és részletgazdag hangélményt nyújtanak.
Hosszú Akkumulátor Élettartam:A beépített 1000mAh-s újratölthető lítium-ion akkumulátor Type-C töltőporttal rendelkezik, így teljes töltés mindössze 2 órát vesz igénybe. Ezután akár 25 órán át hallgathat zenét vagy 13 órán át beszélgethet. Készenléti módban az akkumulátor több mint 10 napig bírja, így hosszabb utazások során sem kell aggódnia az újratöltés miatt.
Többfunkciós Motoros Sisak:A Bluetooth headset nemcsak FM rádiót támogat, hanem akár 32GB-os TF kártya behelyezésére is lehetőséget ad. Zenemegosztás funkciójával egy másik motorossal vagy utassal is megoszthatja kedvenc dalait. Az okostelefont hangutasításokkal is vezérelheti, így vezetés közben sem kell levennie a kezét a kormányról. Az éjszakai motorozás még élvezetesebb lesz a beépített zseblámpa és RGB hangulatvilágítás segítségével.
IP65 Vízállóság és Sokoldalúság:A bukósisak IP65-ös vízállósággal rendelkezik, így minden időjárási körülményhez és terepviszonyhoz ideális. A nanobevonat technológia hatékonyan védi a készüléket a portól és az esőtől, így még extrém hidegben, akár -20°C-on is megbízhatóan működik. Kompatibilis a legtöbb teljes arcú, felhajtható, nyitott arcú és keresztes sisakkal, így szinte bármilyen motoros számára tökéletes választás.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.10.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Q58Max motoros bluetooth headset" című hirdetést látja. (fent)