Betöltés...

Kerékpáros telefontartó

Ár: 2.490 Ft




Kerékpáros telefontartónk tökéletes megoldás minden kerékpározásrajongó számára, aki szeretné, hogy okostelefonja mindig kéznél legyen, akár sportolás közben is. Tartós és vízálló anyagokból készült, garantálja a készülék szilárd tartását még nehéz időjárási körülmények között és egyenetlen terepen is.
Vízálló kialakításának köszönhetően kerékpártartónk megvédi telefonját az esőtől, sártól és nedvességtől, nyugalmat biztosítva még heves esőzéskor vagy tócsákon való utazás közben is.
Erős rögzítésének és kapcsának köszönhetően szilárdan és stabilan tartja a telefont. Biciklizés közben nem kell aggódnia készüléke biztonsága miatt, még egyenetlen utakon vagy nehéz időjárási körülmények között sem.
A legtöbb okostelefon modellel kompatibilis, köszönhetően az állítható tartónak, amely lehetővé teszi, hogy a szélességet a készülék méretéhez igazítsa. Ezenkívül a 360 fokos elforgathatóság lehetővé teszi a látószög egyszerű beállítását. Kerékpárkormánytartónk felszerelése rendkívül egyszerű és gyors. Csak rögzítse a tartót a kormányhoz, majd helyezze bele a telefont. Most már mindig kéznél tarthatja okostelefonját vezetés közben.





TULAJDONSÁGOK:





Kiváló minőségű kivitelezés
17cm x 9m maximális méretű telefonokhoz passzol
Kormányra szerelhető
Adapter különböző kormányátmérőkhöz
A fogantyúk 360 fokban forgathatók
Vízálló huzat
Méretek: 18,cm x 11cm
Gyors és egyszerű telepítés
Szín: fekete






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Kerékpáros telefontartó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: