Betöltés...

Szelfibot és állvány egyben távirányítóval

Ár: 2.290 Ft


2 az 1-ben –  a készlet tartalmaz egy állványba összecsukható monopodot (állványként) és egy távirányítót a képek készítéséhez). Az üzemmódváltás egyszerű, és csak néhány mozdulatot igényel. Le kell csúsztatni a távirányító tartóját, ki kell hajtani a lábakat. A monopod hossza 60 cm, a telefontartó pedig 360 fokban elforgatható.  



SZÉLES VÁLASZTÉK – a monopod állványra bontása után akár 10-15m hatótávolságon belül is fotózhatunk ! A kütyü nagyszerű megoldás lesz azoknak az utazóknak, akik újonnan felfedezett helyeket, meghódított csúcsokat szeretnének megörökíteni, de nem csak ezt – a monopod jól fog működni családi találkozókon, barátokkal stb. Csak helyezze el egy sík felületre, vigye magával a távirányítóval és élvezze egyedi fényképét! 



BLUETOOTH CSATLAKOZTATÁS – a távirányító párosítása az okostelefonnal Bluetooth-on keresztül történik , nincs szükség további alkalmazások telepítésére. Android és iOS rendszereken is működik . Csak kapcsolja be a Bluetooth-t a telefonján, és keresse meg a „SELFIE” eszközt – párosítsa. Miután csatlakoztatta a telefont, készíthet képet. 



SOKOLDALÚ ALKALMAZÁS - a termék nem csak fotózáshoz használható, de vlogolásra is tökéletes ! A távirányító gombjának lenyomása exponáló gombként működik, lehetővé teszi a fénykép készítését és a videó rögzítésének megkezdését – a felvétel befejezéséhez szintén meg kell nyomni ugyanezt a gombot. Az állvány funkció videohívások lebonyolításakor is hasznos lesz. A könnyű és kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy utazásra vigye, hátizsákban vigye vagy autóban tárolja – hogy mindig kéznél legyen.
TULAJDONSÁGOK:



szín: fekete
anyaga: műanyag + rozsdamentes acél
teleszkópos: igen
telefontartó elforgatása: 360 fok
vezeték nélküli távirányító: igen; távirányítós tápegység: CR 1632 (tartozék)
távirányító hatótávolsága: 10 - 15 m
a távirányító méretei: 2 x 3,5 cm
telefon lyuk szélessége: 6 - 8,5 cm
maximális hossza kibontva: 82 cm
a monopod méretei összecsukva: 21,5 x 4 cm
súlya: 0,145 kg
készlet súlya: 0,164 kg
TARTALOM:



szelfibottá alakítható álvány
távírányító




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.12
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Szelfibot és állvány egyben távirányítóval" című hirdetést látja. (fent)