Betöltés...

Kerékpáros telefontartó

Ár: 2.490 Ft




Kerékpáros telefontartónk pótolhatatlan eszköz minden kerékpározás rajongó számára, aki szeretné, hogy telefonja mindig kéznél legyen, még intenzív edzés vagy kirándulás közben is. Kiváló minőségű anyagokból készült, így szilárdan és biztonságosan tartja okostelefonját, miközben megvédi az ütésektől, a portól és a nedvességtől.
Kerékpáros telefontartónkat a biztonság és a kényelmes használat szem előtt tartásával terveztük. A szilárd csatnak köszönhetően telefonja biztonságosan rögzítve marad még vibráció és egyenetlen terepen is. Ezenkívül a vízálló anyag megvédi a készüléket esőtől, sártól és nedvességtől, így még nehéz időjárási körülmények között is nyugalmat biztosít.
Tartónk a legtöbb okostelefon modellel kompatibilis, köszönhetően az állítható kialakításnak, amely lehetővé teszi, hogy a szélességet a készülék méretéhez igazítsa. Ezenkívül a 360 fokos elforgathatóság lehetővé teszi a betekintési szög egyszerű beállítását, ami kényelmesebbé teszi a navigációt vagy a zenelejátszást vezetés közben. 
Telefontartónk felszerelése rendkívül egyszerű és gyors. Egyszerűen rögzítse a tartót a kormányhoz a mellékelt imbuszkulccsal, majd helyezze bele telefonját. Most már mindig kéznél tarthatja okostelefonját vezetés közben.





TULAJDONSÁGOK:





Kiváló minőségű kivitelezés
17cm x 8cm maximális méretű telefonokhoz passzol
Kormányra szerelhető
Mágnes tartó
Adapter különböző kormányátmérőkhöz
A fogantyúk 360 fokban forgathatók
Vízálló huzat
Fényképezőgép üveg
Méretek: 19,5cm x 10cm
Kimenet töltőkábelhez és fejhallgatóhoz
Maximális dőlésszög: 22 cm
Gyors és egyszerű telepítés
Szín: fekete






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.04
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Kerékpáros telefontartó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: