Betöltés...

Vezeték nélküli Lavalier Mikrofon iPhone és Android készülékekhez, 2db

Ár: 5.990 Ft

Vezeték nélküli Lavalier Mikrofon iPhone és Android készülékekhez, 2dbIntelligens zajcsökkentés Ez a vezeték nélküli lavalier mikrofon beépített intelligens zajcsökkentő chippel rendelkezik, amely hatékonyan érzékeli az eredeti hangot, így biztosítva a tiszta hangzást még zajos környezetben is.Stabil átvitel A vezető vezeték nélküli mikrofon átvitel technológiának köszönhetően a hangjel átvitele akár 20 méter távolságban is stabil marad, kábelek és zavaró zajok nélkül. A vevőegység az eszközéről kapja az áramot (egyidejűleg tölthető is), míg a beépített adóegység akár 4-6 órán át is üzemelhet.Lavalier stílus A vezeték nélküli lavalier mikrofon segítségével szabadon használhatja kezeit audio és videó felvételek készítéséhez, így élő közvetítései könnyebbek és élvezetesebbek lesznek!Tiszta hangminőség A tiszta hang valós időben automatikusan szinkronizálódik, biztosítva a kiváló hangminőséget.
Vezeték nélküli plug and play mikrofon: A professzionális lavalier mikrofon vezeték nélküli technológiával működik, így nincs szükség további kábelekre. Csak csatlakoztassa a vevőt az eszközéhez, kapcsolja be a mikrofont, és az automatikusan párosodik. Nincs szükség adapterre, alkalmazásra vagy Bluetooth-ra, egyszerű és kényelmes használat.
Stabil átvitel és zajcsökkentés: A mini csíptetős mikrofon zajcsökkentő chip-pel van felszerelve, automatikus valós idejű szinkronizációs technológiával és zajcsökkentő chip-pel rendelkezik. Tiszta és stabil átvitel akár 20 méteren (65 láb) belül. 360 fokos körirányú vétel, hatékony eredeti hangérzékelés, tiszta felvétel zajos környezetben is (ajánlott csendes környezetben felvételt készíteni).
Kompatibilis iPhone/iPad/Android/Laptop készülékekkel: Vezeték nélküli lavalier mikrofonunk kompatibilis iPhone 6 és újabb modellekkel, iPad 2/3/4, iPad Air sorozattal, iPad Pro sorozattal, laptopokkal és Android telefonokkal (megjegyzés: néhány Android telefon esetében be kell kapcsolni az "OTG" beállítást). (Ha a mikrofon nem kompatibilis a telefonjával, frissítse a rendszert a legújabb verzióra.)
Hosszú akkumulátor-élettartam: A mini lavalier mikrofon zavartalan működést biztosít. A töltés mindössze 1,5 órát vesz igénybe, és az akkumulátor élettartama 4-6 óra. Támogatja a használat közbeni töltést, így bármikor használható. Az EVA tároló táskával könnyedén rögzítheti a vezeték nélküli lavalier mikrofont a gallérjára vagy táskájára.
Csomag tartalma:

2 x vezeték nélküli lavalier mikrofon
1 x Type-C töltőkábel
1 x Apple adapter port
1 x USB adapter port
1 x tároló


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli Lavalier Mikrofon iPhone és Android készülékekhez, 2db" című hirdetést látja. (fent)