Betöltés...

Spigen Ultra Hybrid OneTap MagSafe tok Samsung Galaxy S24 Blackhez

Ár: 32.771 Ft

Spigen Ultra Hybrid, egy tok, amely ötvözi a minimalista dizájnt és a legmagasabb szintű védelmet. A Onetap változat MagSafe vezeték nélküli technológiával kompatibilis gyűrűvel van felszerelve.
A mágneses gyűrű biztosítja a maximális töltési hatékonyságot, valamint a MagSafe funkcióval rendelkező tartozékok gyors és egyszerű csatlakoztatását.Tartós és rugalmas TPU anyagból készült, amely biztonságosan körülveszi az egész készüléket, így kiváló rezgéscsillapító. . Ezenkívül erős polikarbonát panellel egészül ki, amely véd a karcolásoktól és erősíti a szerkezetet. A termék tökéletesen illeszkedik, teljesen működőképes, nem korlátozza a hozzáférést a külső portokhoz, és hatékonyan védi a telefont eséskor. Az Ultra Hybrid ideális védelmi megoldás a minimális súly és vastagság megtartása mellett.Az Ultra Hybrid hatékonysági teszteken esett át, és megkapta a MIL STD 810G-516.6 tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy 26-szor esett. 2 méteres magasságból.
Minden Spigen termék kopásállóságát és precíziós illeszkedését tesztelték, hogy kiváló minőségű tokot biztosítsanak.JELLEMZŐK:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásba csomagolva
- Elegáns
- Karcsú forma
- Precíziós kivitel
- A sarkokba integrált légzsákok
- Ajánlatok védelem esés közben
- Kompatibilis a MagSafe technológiával
- Tökéletes illeszkedés
- Teljesen működőképes
- Könnyen össze- és szétszerelhető SZÁLLÍTÁSI RÉSZLETEK:< /b>
1 x Spigen Ultra Hybrid Onetap tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Spigen Ultra Hybrid OneTap MagSafe tok Samsung Galaxy S24 Blackhez" című hirdetést látja. (fent)