Betöltés...

Supcase UB XT Mag MagSafe tok Apple iPhone 13/14 Blackhez

Ár: 27.570 Ft

A Supcase Unicorn Beetle XT Magsafe sorozatának tokja az egyik legtartósabb termék a teljes kínálatunkban. Az eszközt hátul és a szélein körbeölelő páncél – puha hőre lágyuló műanyag és erősítő polikarbonát réteg keverékéből készült, így nagyon tartós. A tok a gombok fedelével van ellátva.

Emellett a tok felnyitható kameraburkolattal is rendelkezik, amely könnyen funkcionális támasztékká alakítható. például filmnézéshez.A MagSafe vezeték nélküli technológiával kompatibilis beépített gyűrű maximális töltési hatékonyságot, valamint gyors és egyszerű csatlakozást biztosít az összes MagSafe funkcióval rendelkező tartozékkal.
A tok tökéletesen illeszkedik, és nem korlátozza a vezeték nélküli töltés lehetőségét. A kamerát és a képernyőt körülvevő keret enyhén megemelt formája védi a karcolásoktól, így a telefon közvetlenül egy sík felület fölé emelkedik.A Succase Unicorn Beetle XT egy olyan borító, amelyet 26 alkalommal teszteltek le a 1,2 m magasságig, ezzel megszerezve a MIL-STD 810G-516.6 amerikai katonai tanúsítványt.TULAJDONSÁGOK:
- 100% eredeti - Eredeti csomagolásba csomagolva
- Könnyű kompozit szerkezet
- Precíziós gyártás
- MagSafe technológiával kompatibilis
- Extrém védelmet nyújt leesés ellen
- Kameraburkolat
- Támogató funkció
- Tökéletes illeszkedés
- Teljesen működőképes
- Megfelel a katonai ejtési teszt szabványának (MIL STD 810G 516.6)
- Könnyen össze- és szétszerelhető
/p> SZÁLLÍTÁSI RÉSZLETEK:
1 x Mag Unicorn Beetle XT tok



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Supcase UB XT Mag MagSafe tok Apple iPhone 13/14 Blackhez" című hirdetést látja. (fent)