Betöltés...

APPLE iPhone 14 Pro Max, NJORD JUST mobiltok, HOMOK ARANY

Ár: 15.999 Ft

Termék teljes neve: NJORD JUST szilikon védő tok / hátlap - HOMOK ARANY - szövettel bevont hátlap, újrahasznosított anyagból készült - APPLE iPhone 14 Pro Max - NA44JU12 - GYÁRI
Termék cikkszáma: ACC-227114
Gyártó: NJORD
Termék leírása:
Divat. Tervezés. Védelem!
Ez a cseppálló tok mindössze 2 mm vékony, GRS újrahasznosított anyagokból készült, és gyönyörű, fenntartható Just byGabriel Denmark szövettel (újrahasznosított poliészterből készült). Minden vezeték nélküli töltővel kompatibilis. 
100%-ban újrahasznosított anyag
Ennek a toknak minden műanyag alkatrésze, beleértve a kameragyűrűt és a logót is, 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül, megfelel a (GRS) globális újrahasznosított szabványnak.
Fenntartható szövetből készült
98% újrahasznosított poliészter, 100%-ban újrahasznosítható anyag.Bármilyen vezeték nélküli töltővel működik!
Ezek a prémium minőségű, fenntartható szövettel készült Njorð védőtokok mindössze 2,3 mm vastagságúak, és minden Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltővel működnek.2 méteres leesés elleni védelem, mindössze 2 mm vékony!
Az ejtésálló védőtokot újratervezték, 33%-kal vékonyabbra. Mivel mindössze 2 mm vékony, ez a tok 360 fokos védelmet nyújt. A 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült, 810H katonai szabványnak megfelelő, 2 méter magasból tesztelt leesés elleni védelemmel rendelkezik, hogy mobilja biztonságban legyen a véletlen leesések során. Az elülső és a hátsó megemelt élek védik a képernyőt a karcolásoktól, a gyönyörű szövet pedig a felületeken lévő szennyeződésektől.Tartsa készülékét tökéletes állapotban
Szenvedélyesen törekszünk arra, hogy optimális védelmet biztosítsunk készülékének – az Njord 2m cseppálló tok selymesen puha mikroszálas betéttel rendelkezik, amely tökéletes állapotban tartja készüléke hátulját. A mikroszálas szöveten az Njord logója látható.A kézművesség találkozik a precíz tervezéssel
Szenvedéllyel, kézzel készített, minden formát, kivágást pontosan vágunk, hogy tökéletesen illeszkedjenek a készülék alakjához. Tokjainkat részletesen úgy tervezték meg, hogy a kameranyílások soha ne akadályozzák a telefon teljesítményét, miközben a megemelt kameragyűrű védelmet nyújt az objektíveknek. A tok közvetlen hozzáférést tesz lehetővé a készülék töltőportjához, és precízen megtervezett gombokkal ellátott.Vigyázz készülékedre, törődj a bolygóval.
A Njord Just tokokat úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek és elegánsan védjék készülékedet, ugyanakkor a bolygónk védelmét is szem előtt tartva, fenntarthatóbb, 100%-ban újrahasznosított (GRS) anyagból készülnek.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "APPLE iPhone 14 Pro Max, NJORD JUST mobiltok, HOMOK ARANY" című hirdetést látja. (fent)