Betöltés...

Ringke Onyx Magnetic Magsafe Iphone 15 Pro fekete - telefontok

Ár: 11.828 Ft

Ringke Onyx Magnetic Magsafe Iphone 15 Pro fekete - telefontok

Ringke Onyx Magnetic Magsafe Iphone 15 Pro fekete - telefontokA Ringke Onyx Magnetic Magsafe sorozatú tokja puha és strapabíró hőre lágyuló műanyagból készült, a szélein ráadásul megerősítve a készülék legjobb védelme érdekében. A ház enyhén megemelt formája a fényképezőgép és a képernyő körül megóvja a karcolásoktól azáltal, hogy egy sík felület fölé emeli a telefont. Gombok fedelével, kivágásokkal a csatlakozókhoz és zsinórral rendelkezik._x000D_ A házat matt szemcsés szerkezet borítja, amely csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Hatékonyan védi a készüléket a karcolásoktól és ellenáll a felhasználói tevékenység minden formájának. Kiváló fogást és kényelmes használatot biztosít, miközben megőrzi az elegáns stílust.

A tok MagSafe vezeték nélküli technológiával kompatibilis gyűrűvel van felszerelve.
A mágneses gyűrű maximális töltési hatékonyságot és gyors és egyszerű csatlakozást biztosít az összes tartozékhoz a MagSafe funkcióval._x000D_ Az Onyx egy burkolat, amely 26 alkalommal végeztek őszi erőnléti tesztet 1,2 m magasságig, így megszerezték a MIL-STD 810G-516.6 amerikai katonai tanúsítványt.

TERMÉKJELLEMZŐK:< /strong>- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásba csomagolva
- Elegáns
- Tartós
- Pontosan elkészített
- Megerősített élek
- Kompatibilis a Magsafe
- Tökéletes illeszkedés
- Teljesen működőképes
- Könnyen össze- és szétszerelhető_x000D_ A SZETT TARTALMAZZA: < br />1 x Ringke Onyx mágneses magsafe tok_x000D_

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Ringke Onyx Magnetic Magsafe Iphone 15 Pro fekete - telefontok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok