Betöltés...

Karl Lagerfeld Karl&Choupette Glitter MagSafe Apple iPhone 15 Pro Max Tok - Fekete

Ár: 10.990 Ft

A Karl&Choupette Glitter Magsafe kollekció a kifinomult design és a kiváló minőség kombinációja. A védőtok egyedülálló lehetőség mindazok számára, akik értékelik a divatos kiegészítőket és stílusos megjelenést szeretnének biztosítani. A Karl&Choupette Glitter Magsafe kollekcióból származó borítóval hangsúlyozhatod a kifinomult stílusodat és a tekintélyes divatmárkához való kötődésedet, ugyanakkor a legmagasabb szintű védelmet szeretnéd biztosítani készüléked számára.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezésEnnek a kollekciónak a gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. Erős és strapabíró polikarbonátot (hátlap) használtak, hogy a telefon hátlapja megerősített legyen az összetörés ellen. A készülék oldalain rugalmas hőre lágyuló poliuretán került felhasználásra, amely biztosítja a könnyű felszerelést és eltávolítást, valamint megvédi a készülék oldalait a lecsorogástól. Az ezzel a borítással ellátott telefon biztonságosan illeszkedik a kézbe, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, így növeli annak biztonságát és ütésállóságát, valamint tompítja az ütésektől. A borítók enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy a töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, az összes gombfedéllel és portkivágással.

Jellegzetes és elegáns designA Karl&Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhone-od egyedi dizájnját a híres tervező, Karl Lagerfeld és macskája, Choupette képmásának köszönhetően. A grafika középen, a gyűrű közepén helyezkedik el, ennek ellenére visszafogott, és tökéletesen illeszkedik az egész tok stílusához. A díszeket finom poliuretán réteggel borították, ami ellenállóvá teszi őket a kopással szemben, így a borítók hosszú ideig élvezik a kifogástalan megjelenést. A csillámrészecskék használatának köszönhetően a tok rendhagyó megjelenést kap, és lehetővé teszi, hogy ragyogjon és kitűnjön a tömegből. Ez a tökéletes megoldás azoknak, akik értékelik az eredetiséget és szeretnek kitűnni a tömegből.

Kényelmes telefontöltésA kollekciót a MagSafe mágneses gyűrűvel egészítettük ki, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel a gyors és egyszerű töltés érdekében. Mostantól felejtse el a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltse a telefon akkumulátorát anélkül, hogy aggódnia kellene a fényképezőgép véletlen sérülése miatt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Karl Lagerfeld Karl&Choupette Glitter MagSafe Apple iPhone 15 Pro Max Tok - Fekete" című hirdetést látja. (fent)