Betöltés...

Spigen iPhone 15 Pro Case Ultra Hybrid MagSafe (MagFit) Frost Fekete, Mobiltelefon Kiegészítő

Ár: 21.398 Ft

A Spigen ultra-hibrid tokja, amely ötvözi a minimalista dizájnt és a legmagasabb szintű védelmet. Tartós, rugalmas TPU anyagból készül, amely biztonságosan beborítja az egész készüléket a kiváló ütéselnyelés biztosítása érdekében. Ezenkívül egy erős polikarbonát panel egészíti ki, amely megvédi a karcolásokat és megkeményíti a szerkezetet. A termék tökéletesen illeszkedik, teljesen működőképes, nem korlátozza a külső portokhoz való hozzáférést és hatékonyan védi a telefont esés esetén. Az Ultra Hybrid ideális védőmegoldás, miközben minimális súlyt és vastagságot biztosít. Az Ultra Hybrid fitneszteszteken esett át, és megkapta a MIL STD 810G-516.6 tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy 26-szor esett le 2 méter magasból. Minden Spigen terméket tesztelnek kopásállóság és pontos illeszkedés szempontjából a tokok kiváló minőségének biztosítása érdekében. A tok MagSafe vezeték nélküli technológiával kompatibilis gyűrűvel van felszerelve.
A mágneses gyűrű maximális töltési hatékonyságot, valamint gyors és egyszerű csatlakoztatást biztosít az összes tartozékhoz a MagSafe funkcióval.A termék funkciói:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásba csomagolva
-Elegáns
- Vékony forma
- Precízen kidolgozott
- Beépített légzsákok a sarkokban
- Védelmet nyújt esés esetén
- Kompatibilis a MagSafe technológiával
- Tökéletesen illeszkedik
- Teljesen működőképes
- Könnyen összeszerelhető és szétszerelhető

A HATÓKÖR A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA:
1 x Spigen Ultra Hybrid Mag tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Spigen iPhone 15 Pro Case Ultra Hybrid MagSafe (MagFit) Frost Fekete, Mobiltelefon Kiegészítő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok