Betöltés...

Guess Hátlap tok, Samsung A54 5G A546 telefonhoz, fém arany logó

Ár: 22.172 Ft

.boldy {font-size: 13pt; text-align: center; font-weight: bold} .h3ka {font-size: 15pt; ; font-weight: bold; text-align: center;} .tekst {font-size: 13pt; text-align: center;} .tabelka {border-collapse: collapse; width: 100%;} .tdka {border: 1px solid #dddddd;text-align: left;padding: .trka:nth-child(even) {background-color: 8px;} .trka:nth-child(even) {background-color: #dddddd;}
Lord 4G Metal Gold logó
Guess 4G Metal Gold logó, kollekció az elegancia jegyében.
A Guess márkát évtizedek óta a kiváló dizájn és a legmagasabb minőség jellemzi. A 4G védőtokok gyűjteménye ugyanazokon az értékeken alapul. Arany Guess logóval rendelkezik, fényűző Saffiano textúrával. Hozza létre saját egyedi stílusát, és adjon kifinomult márkaesztétikát Samsung okostelefonjához.
Az elegáns tok biztosítja okostelefonja biztonságát. A tok nagyon pontosan a készülékhez van igazítva, ennek köszönhetően megvédi a karcolásoktól és ütésektől. A tok szerkezete tartós poliuretánból készül, ellenáll a kopásnak és a külső jellemzőknek. A Saffiano anyag tartós, ellenáll a sérüléseknek és karcolásoknak, és hosszú ideig megőrzi esztétikai megjelenését. A tok elnyeli az ütéseket és biztosítja a telefon biztonságát.
A terméket a Guess licence alapján gyártják.



Gyűjtemény
4G Metal Gold logó


Típus
Kemény tok


Anyag
PU/szintetikus bőr


Szín
Szürke


Kompatibilitás
Samsung Galaxy A54 5G A546




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Guess Hátlap tok, Samsung A54 5G A546 telefonhoz, fém arany logó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok