Betöltés...

Spigen Ultra Hybrid Mag MagSafe Apple iPhone 14 Pro Frost fekete telefontok

Ár: 21.656 Ft

Egy tok, amely ötvözi a minimalista dizájnt és a védelmet a legmagasabb szinten. Tartós, rugalmas TPU anyagból készül, amely biztonságosan körülveszi az egész készüléket oly módon, hogy kiváló párnázási védelmet nyújtson. Ezenkívül erős polikarbonát panellel egészül ki, amely megvédi a karcolásokat és megkeményíti a szerkezetet. A termék tökéletesen illeszkedik, teljesen működőképes, nem korlátozza a külső portokhoz való hozzáférést, és hatékonyan védi a telefont esés esetén. Az Ultra Hybrid tökéletes védelmi megoldás, miközben minimális súlyt és vastagságot tart. Az Ultra Hybrid fitneszteszteken esett át, és megkapta a MIL STD 810G-516.6 tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy 26-szor esett le 2 méter magasságból.Minden Spigen terméket tesztelnek kopásállóság és pontos illeszkedés szempontjából a tokok kiváló minőségének biztosítása érdekében. A tok MagSafe vezeték nélküli technológiával kompatibilis gyűrűvel van felszerelve.
A mágneses gyűrű maximális töltési hatékonyságot, valamint gyors és egyszerű csatlakoztatást biztosít az összes tartozékhoz a MagSafe funkcióval.A termék funkciói:
- 100% eredeti
-Elegáns
- Vékony forma
- Precízen kidolgozott
- Beépített légzsákok a sarkokban
- Védelmet nyújt esés esetén
- Kompatibilis a MagSafe technológiával
- Tökéletesen illeszkedik
- Teljesen működőképes
- Könnyen összeszerelhető és szétszerelhető
- Eredeti csomagolásba csomagolvaA HATÓKÖR A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA:
1 x Spigen Ultra Hybrid Mag

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Spigen Ultra Hybrid Mag MagSafe Apple iPhone 14 Pro Frost fekete telefontok" című hirdetést látja. (fent)