Betöltés...

iPhone 15 Pro, telefontok, kopásálló, kristály díszítés, AR és Oleofób bevonat, Joyroom PN-15B2 - Átlátszó

Ár: 10.980 Ft

iPhone 15 Pro, telefontok, kopásálló, kristály díszítés, AR és Oleofób bevonat, Joyroom PN-15B2Ismerd meg az exkluzív iPhone 15 Pro átlátszó telefontokot, amely a Joyroom által lett tervezve és gyártva. A PN-15B2 modell tökéletes választás azok számára, akik védeni szeretnék telefonjukat, ugyanakkor nem rejtenék el szépségét. Emellett elegáns és divatos megjelenést kölcsönöz a készüléknek.

Ez a kopásálló iPhone 15 Pro tok a legújabb technológiával készül. A kristálydíszítés kiemeli a telefon egyedi designját, és luxus érzetet hoz létre. A termék rendelkezik AR (kiterjesztett valóság) és Oleofób bevonattal is. Utóbbi kitűnő védelmet nyújt a különböző felszíni szennyeződések, mint az ujjlenyomatok és a zsír ellen, ami hosszú távon is megőrzi a tok tiszta és átlátszó megjelenését.

A Joyroom PN-15B2 modell ergonomikus kialakítása garantálja a kényelmes használatot. Az ívelt szélei tökéletesen illeszkednek az iPhone 15 Pro telefonhoz, így nem zavarják a gombok, csatlakozók és kamera akadálytalan használatát. A tapadós felületű hátlap megakadályozza, hogy a telefon kicsússzon a kicsúsztatva a zsebből vagy a kézből.

A Joyroom PN-15B2 iPhone 15 Pro másik előnye, hogy nagyon egyszerűen telepíthető és eltávolítható, így bármikor, bármilyen szempontból megváltoztathatja a telefon megjelenését.

Összefoglalva, ez a termék az optimális védelem és a stílusos megjelenés tökéletes egyensúlyát kínálja. Tegye egyedivé és védetté iPhone 15 Pro-ját a Joyroom PN-15B2 telefontok segítségével.


Specifikáció:

Termék név: iPhone 15 Pro telefontok
Gyártó: Joyroom
Modell: PN-15B2
Szín: Átlátszó
Anyag: Kopásálló műanyag
Bevonat: AR és Oleofób
Díszítés: Kristály
Egyéb: Ergonómikus kialakítás, tapadós felületű hátlap


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "iPhone 15 Pro, telefontok, kopásálló, kristály díszítés, AR és Oleofób bevonat, Joyroom PN-15B2 - Átlátszó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok