Betöltés...

AMG Transparent Bicolor MagSafe kompatibilis tok Samsung Galaxy S24 Ultra - fekete

Ár: 12.900 Ft



AMG átlátszó, kétszínű MagSafe Az AMG márka az expresszivitás, a luxus, a tökéletesség és a sportosság szinonimája - ezek mindegyike megtalálható a Transparent Bicolor MagSafe védőtokok rendkívüli kollekciójában. Használjon egy tokot a legújabb AMG kollekcióból, és hagyja, hogy telefonja a díszévé váljon anélkül, hogy elveszítené védelmét és megjelenését. Töltés vezeték nélkül! A tokban található mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem azt is biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítő, hanem funkcionális eszközzé is válik a mindennapi használatban. Ezenfelül a gyűrű a fő díszítés ebben a kollekcióban - ezt egy nagy fekete kör emeli ki, amelynek belsejében az AMG márka logója látható. Ez a logó megerősíti a kollekció eredetiségét és legmagasabb minőségét. Ez nem csak egy védőtáska, hanem egy elegáns kiegészítő is az autózás szerelmeseinek, akik exkluzív dizájnnal és egyedi részletekkel szeretnék hangsúlyozni stílusukat. A kollekció tokjainak köszönhetően az iPhone még egyedibbé válik, és csúcskategóriás, igényes megjelenést kap. Tartós anyagok és lenyűgöző megjelenés Ennek a kollekciónak a gyártásához csak a legjobb minőségű anyagokat használták fel. Minden tok erős és kemény polikarbonát (hátlap) felhasználásával készült, amely megerősíti a telefon hátlapját a törés ellen. A készülék oldalait rugalmas hőre lágyuló poliuretán veszi körül, amely biztosítja a könnyű összeszerelést és szétszerelést, és egyben védi a készülék oldalait a sérülésektől. A tok színei nagyon minimalisták, a gyártás során használt színek csodálatosan kontrasztosak egymással, ugyanakkor csodálatos kompozíciót alkotnak, ami a tokot figyelemfelkeltővé teszi.
Az ezzel a tokkal felszerelt telefon biztonságosan illeszkedik a kézbe, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli annak biztonságát és ütésállóságát, valamint tompítja azt az ütésekkel szemben. A borítók enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, aminek köszönhetően a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy a töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és rendelkezik az összes gombfedéllel és portkivágással. Az AMG márka licenc alapján gyártott termék. Műszaki adatok Kollekció Bicolor MagSafe banner Típus Hardcase Anyag TPU/PC Szín Fekete Kompatibilitás Samsung Galaxy S24 Ultra S928

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "AMG Transparent Bicolor MagSafe kompatibilis tok Samsung Galaxy S24 Ultra - fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok