Betöltés...

Mercedes Printed Logo MagSafe kompatibilis tok Samsung Galaxy S24 - átlátszó

Ár: 12.900 Ft



Mercedes-Benz nyomtatott logóval ellátott MagSafe. A Mercedes-Benz Printed Logo MagSafe védőtokok minimalista kollekciója kiváló kivitelezést, nagyszerű megjelenést és a legmagasabb szintű védelmet garantálja értékes készüléke számára. Érezze a mágnesek erejét! A tokot mágneses gyűrű díszíti, amely lehetővé teszi a könnyű és gyors töltést. A gyűrű színe szerves egységet alkot a tok színével, ami feltűnő megjelenést biztosít. A mágneses gyűrű teljes mértékben kompatibilis a MagSafe töltővel, amely biztosítja a mágneses töltést. Sportos karakterű kollekció Ezt a rendkívüli kollekciót minimalista dizájn jellemzi, láthatóan a praktikus használatra helyezve a hangsúlyt. A teljes átláthatóságnak köszönhetően kiemelheti telefonja megjelenését, és hangsúlyozhatja annak természetes szépségét. A kollekció fő dísze a nagy MagSafe gyűrű, amely kiemeli a tok funkcionalitását. Az exkluzív tokot emellett egy jól ismert autóipari konszern kis logója díszíti, amely a mágneses gyűrű közepén helyezkedik el - ez is a termék legmagasabb minőségének és eredetiségének megerősítése. Csúcsminőségű anyagok A tok gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátlapját polikarbonáttal (PC) erősítették meg, ami biztosítja a tartósságot és a karcállóságot. A tok oldalai rugalmas poliuretánból (PU) készült ek, amely tökéletesen védi a telefont az ütődésektől, ugyanakkor biztosítja a tok könnyű illeszkedését a telefonhoz.
Az enyhén megemelt külső élek megvédik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera objektívje körüli megemelt külső élek megvédik az optikát a töréstől vagy a karcolásoktól. Műszaki adatok Kollekció Nyomtatott MagSafe logó Típus Hardcase Anyag TPU/PC Szín Átlátszó Kompatibilitás iSamsung Galaxy S24 S921

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Mercedes Printed Logo MagSafe kompatibilis tok Samsung Galaxy S24 - átlátszó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok