Betöltés...

iPhone 15, telefontok, kopásálló, kristály díszítés, AR és Oleofób bevonat, Joyroom PN-15B1 - Átlátszó

Ár: 10.980 Ft

iPhone 15, telefontok, kopásálló, kristály díszítés, AR és Oleofób bevonat, Joyroom PN-15B1

Ismerje meg a legújabb iPhone 15-öt védő, kopásálló tokját, a Joyroom PN-15B1-et. Ez a lenyűgözően átlátszó tok tökéletesen illeszkedik az iPhone 15 modellezésére, miközben lehetővé teszi, hogy az Apple ikonikus dizájnját bárkinek megmutathassa.

Kopásálló konstrukcióval készült, a Joyroom PN-15B1 telefontok hosszútávú használatra lett tervezve. A kopásállósága garantálja, hogy a tok megőrzi ragyogó kinézetét, még intenzív használat mellett is. Így a telefon védve marad a napi kopástól és a kicsúszásoktól, karcolásoktól és ütésektől egyaránt.

A kristálydíszítés nem csupán divatos kiegészítője a toknak, hanem különleges fényvisszaverő tulajdonságokkal is rendelkezik. Ezzel a tokióval az iPhone 15 minden szögben szemet gyönyörködtető lesz.

A Joyroom PN-15B1 tok AR (Anti-Reflective) és oleofób (zsírtaszító) bevonattal is rendelkezik. Az AR bevonat csökkenti a visszaverődő fénysugarakat, így még jobban láthatóvá téve a telefon kijelzőjét napfényben is. Az oleofób bevonat pedig megakadályozza az ujjlenyomatok és a szmog képződését a tokon, így a tok mindig tiszta és friss marad.

Végezetül, de nem utolsósorban, a Joyroom PN-15B1 toknak egyszerű a kialakítása, amely lehetővé teszi a könnyű hordozást, és megkönnyíti az iPhone 15 használatát minden funkciójának kihasználásával. A kivágások és a gombok kialakítása biztosítja, hogy a hangszórók, a kamera, a gombok és a csatlakozók könnyen hozzáférhetőek legyenek.


Specifikáció:

Termék: iPhone 15 Tok
Márka: Joyroom
Modell: PN-15B1
Szín: Átlátszó
Anyag: Kopásálló műanyag
Díszítés: Kristályok
Bevonat: AR és Oleofób
Funkció: Ütésálló, karcolásálló, porálló


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "iPhone 15, telefontok, kopásálló, kristály díszítés, AR és Oleofób bevonat, Joyroom PN-15B1 - Átlátszó" című hirdetést látja. (fent)