Betöltés...

Havit UCLE004 Mobile series GaN 140W - Utazó töltő EU - Fekete UCLE004 EU

Ár: 15.490 Ft

Extra teljesítmény: A Havit UCLE004 töltővel soha többé ne aggódj a lemerülő készülékek miatt! Akár 140W maximális kimeneti teljesítményének köszönhetően gyorsan és hatékonyan töltheted a legkülönbözőbb eszközeidet.

Töltés intelligenciával: PD 3.0 és FCP támogatásával a Havit UCLE004 kiemelkedően intelligens töltési funkcióval bír. A legoptimálisabb töltési sebességet biztosítja, amely lehetővé teszi az eszközeid gyors és biztonságos feltöltését.

Sokoldalú csatlakoztathatóság: Az UCLE004 a legújabb technológiával van felszerelve, 2 x USB A és 3 x USB Type-C porttal rendelkezik, így egyszerre több eszközt is tudsz tölteni. Nincs többé szükség különböző töltők hordozására, hiszen ez az egy töltő megold minden problémádat!

Kényelmes kábelhossz: A cserélhető 1 méteres kábel könnyű hozzáférést biztosít a konnektorhoz, így nem kell a töltőt a fal mellett használnod. Csak csatlakoztasd az eszközeidet és lazítsd el úgy, ahogy szeretnéd!

Stílusos tartozék talpazat: A Havit UCLE004 töltő úgy lett tervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen a környezetedhez. A mellékelt tartozék talpazat nemcsak praktikus, hanem egyedi stílust is kölcsönöz az asztalodnak vagy éjjeliszekrényednek.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Havit UCLE004 Mobile series GaN 140W - Utazó töltő EU - Fekete UCLE004 EU" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: