Betöltés...

Samsung Galaxy Z Flip4 (SM-F721), Samsung szilikon mobiltok, Fekete

Ár: 15.699 Ft

Termék teljes neve: SAMSUNG szilikon védő tok / hátlap - FEKETE - beépített szíj, matt felület, újrahasznosított anyagokból készül - SAMSUNG Galaxy Z Flip4 5G - EF-GF721TBEGWW - GYÁRI
Termék cikkszáma: ACC-248578
Gyártó: SAMSUNG
Termék leírása:



Fogd és vidd magabiztosan!

Vidd magabiztosan! A szíjjal ellátott szilikontokkal megfoghatod a Galaxy Z Flip4-edet az általad választott szíjnál, ami erőteljes de kényelmes fogást enged.















Sima, matt bevonat.

A szíj mellett, a szilikontok puha, matt bevonata még élvezhetőbbé teszi a szemnek és kényelmesebbé a kéznek.










Add hozzá az egyéni vonásod!

Éleszd fel a részleteket! Tedd egyedivé a tokod azzal, hogy a sztenderd szíjat lecseréled egy másikra a sok elérhető dizájn közül, amik jobban kifejezik ki is vagy.







*Más márkákkal kollaborációban lévő pántok külön kaphatók. **A különböző dizájnú pántok elérhetősége országonként eltértő lehet.





Úton egy zöldebb jövő felé.

Igyekszünk mi is kivenni a részünket. Minden Galaxy Z Flip4 tok most UL-tanúsított, újrahasznosított alapanyagokból készül, ami a fogyasztói hulladékot jelentős értékké alakítja át, ezzel is csökkentve a kibocsátást és növelve a hatékonyságot, megtartva az értékes erőforrásainkat.









Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Samsung Galaxy Z Flip4 (SM-F721), Samsung szilikon mobiltok, Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok