Betöltés...

Uniq tok Calio iPhone 15 Pro 6.1" Magclick töltés átlátszó

Ár: 11.900 Ft



.opis-dro h3, .opis-dro h2, .opis-dro h1, .opis-dro h4 { font-size: 20px; font-weight: bold; text-align: center; } .opis-dro h2 { margin: 5px; } .opis-dro h1 { font-size: 24px; } .opis-dro h4 { font-size: 22px; margin: 5px; } .opis-dro p { font-size: 17px; text-align: center; } .opis-dro table { border-collapse: collapse; margin-top: 40px; width: 100%; } .opis-dro td { padding: 8px; height: 20px; } .opis-dro tr:nth-child(even) { background-color: #f1f1f1; } .opis-dro td:nth-child(1) { width: 50%; text-align: right; font-weight: bold; } .opis-dro td:nth-child(1) { width: 50%; text-align: right; font-weight: bold; } .opis-dro td:nth-child(2) { width: 50%; text-align: left; } .opis-dro img { display: block; align-items: center; margin: 0 auto; width: auto; max-width: 100%; max-height: 300px; transition: 0.5s ease; margin-top: 30px; margin-bottom: 30px; } .opis-dro img:hover{ -webkit-transform: scale(1.07); -ms-transform: scale(1.07); transform: scale(1.07); transition: 0.5s ease; } Uniq Calio Magclick Charging Az Uniq Calio Magclick Charging egy szinte tökéletes védőtok - kiemeli a telefon természetes szépségét, és megvédi a készüléket a különböző mindennapi események hatásaitól. Kizárólag prémium minőségű anyagok kerültek felhasználásra a kollekció előállításához.
Minden borítás teste rendkívül tartós polikarbonátból készült, amely peremtől peremig tartó védelmet biztosít. A tok a sarkokban légzsák technológiával gazdagodott, amely még jobb védelmet nyújt esés esetén. A kiváló minőségű kivitelezés, a portokhoz szükséges összes kivágás és a pontos illeszkedés révén a tok tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és még akkor is védelmet nyújt, ha az közel 2,5 méteres magasságból esik le! Add meg iPhone-odnak azt a védelmet, amit igazán megérdemel. A borítók karcálló 2H bevonattal és sárgulásgátló UV-bevonattal készültek a tartós tisztaság érdekében. Élvezze a tok kifogástalan megjelenését hosszú ideig! A hibrid tok rendkívül vékony, és megvédi a telefont a karcolásoktól és a váratlan esések okozta sérülésektől. A megemelt élek megvédik a kijelzőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól, amikor sík felülettel érintkezik. A Calio kollekció minden egyes borítója a legmagasabb minőségű kivitelezést és pontos, sőt tökéletes illeszkedést biztosít a készülékhez, kiváló védelmet nyújtva annak. E két tulajdonságnak köszönhetően a Calio tok akár 2,5 méteres magasságból történő leesés esetén is védelmet nyújt a készüléknek! Az Ön iPhone-ja a lehető legjobb védelmet érdemli. Válaszd az Uniq Calio-t, és add meg neki a legmagasabb szintű védelmet. A Calio kollekció minden egyes borítása kivágásokkal rendelkezik a portok számára, és a borítással egybeépített alumíniumötvözetből készült gombborításokkal. A finoman megemelt élek megvédik a kijelzőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól, amikor sima felülettel érintkezik, a lencsét pedig egy alumíniumötvözetből készült keret is védi. Ezt az egyedülálló védőtok-kollekciót a MagSafe vezeték nélküli töltővel kompatibilis mágneses gyűrű egészíti ki, amely gyors és egyszerű töltést biztosít. Műszaki adatok Mark Uniq Kollekció Calio Magclick Charging Típus Hardcase Anyag TPU/PC Szín Banner Kompatibilitás iPhone 15 Pro 6.1"

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Uniq tok Calio iPhone 15 Pro 6.1" Magclick töltés átlátszó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok