Betöltés...

AUKEY PA-D2 36W 2 x USB-C Fekete Mobiltelefon töltő

Ár: 11.700 Ft

Dynamic Detect: Az AUKEY Dynamic Detect funkcióval kiegészítve bármelyik USB-C port a töltő teljes teljesítményét képes leadni 30 W-os tápellátással, ha önállóan használják, és mindegyik port 18 W teljesítmény leadására képes, ha mindkettőt együtt használják.

Kompakt és hordozható: Rendkívül kompakt forma, bárhová is megy. Hasznos otthon, irodában és nyaraláshoz

Biztonságos és megbízható: A beépített biztosítékok védik eszközeit a túlzott áramerősségtől, túlmelegedéstől és túltöltéstől.

Dinamikus észlelés

Egyetlen eszköz csatlakoztatásakor a Dynamic Detect funkcióval ellátott AUKEY USB PD töltők hozzáférést biztosítanak a töltő teljes teljesítményéhez. Egynél több eszköz esetén a Dynamic Detect hatékony egyidejű töltést biztosít az energia intelligens elosztásával.

USB tápellátás

Az USB Power Delivery egy új, univerzális többfeszültségű töltési szabvány, amely dinamikusan egyezteti a kimeneti teljesítményt egy USB Type-C kapcsolaton keresztül a kompatibilis eszközök széles körének biztonságos és hatékony újratöltése érdekében. Töltse fel gyorsan az új iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max készüléket 50%-ra mindössze 30 perc alatt, és használja ugyanazt a tápadaptert a Type-C-vel felszerelt 12" MacBook teljes sebességgel történő újratöltéséhez. Konszolidálja az energiát egyetlen töltővel az összes USB-C technológiát.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "AUKEY PA-D2 36W 2 x USB-C Fekete Mobiltelefon töltő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: