Betöltés...

Icy Dock flexiDOCK MB830SP-B 5.25" - 3.5" HDD beépítő keret

Ár: 39.310 Ft

Hot-Swaphoz készült
A meghajtók számítógépes rendszerben történő beszereléséhez vagy eltávolításához a ház kinyitása, szerszámok használata és kábelek csatlakoztatása szükséges, amely folyamat egyetlen meghajtó esetében több percig is eltarthat. Ha gyakran cserél meghajtókat, a flexiDOCK jobb megoldás.
A rugós ajtó lehetővé teszi a csupasz merevlemezek közvetlen benyomását, szerszámok, csavarok, tálcák vagy bármilyen további munka nélkül.
A széles előlap lehetővé teszi a meghajtók kézzel történő egyszerű eltávolítását, így pillanatok alatt kihúzza a meghajtókat, és értékes időt takarít meg.
Az egyszerű meghajtóeltávolító rendszer lehetővé teszi, hogy a meghajtók a számítógép előlapjával egy síkban helyezkedjenek el, csökkentve a rendetlenséget és megóvva az érzékeny meghajtókat a környezeti veszélyektől.

Biztonsággal építve
A flexiDOCK MB830SP-B teljesen fém burkolata megvédi az érzékeny merevlemezeket a külső erőktől, így hosszabb élettartamot biztosít a meghajtóknak.

Maximális hűtési hatékonyság
A burkolat hőleadó tulajdonságai a jól elhelyezett szellőzőnyílásokkal kombinálva kiváló passzív hűtési képességet biztosítanak.

Testreszabható hűtési lehetőségek
A további hűtési teljesítmény érdekében a flexiDOCK nagy, 80 mm-es hűtőventilátort használ, könnyen elérhető ventilátorsebesség-szabályozással, amely lehetővé teszi az alkalmazáshoz legjobban megfelelő hűtési profil kiválasztását.
Használjon alacsony beállítást a csendes működéshez otthoni számítógépen vagy NAS-eszközön.
Intenzív alkalmazásokhoz állítsa magasra a ventilátort, hogy a meghajtók az optimális biztonságos hőmérsékleten működjenek.

Tele funkciókkal
A por és törmelék felhalmozódásának megelőzése érdekében, amelyek eltömíthetik a belső csatlakozókat és károsodáshoz vezethetnek, minden rekesz rugós porvédővel van lefedve.
Meghajtó beszerelésekor egyszerűen nyomja be a meghajtót, és a porvédő könnyedén bebújik a burkolatba.

A meghajtóajtó nem csak porvédőként működik, hanem hajtásvezetőként is működik.
A meghajtó behelyezésekor az ajtót befelé tolja, hogy párhuzamos legyen a fém oldalpanellel, és hajtásvezető csapként és rezgéscsillapító készletként működik.
Jobb meghajtóstabilitást és kompatibilitást biztosít a különböző magasságú meghajtókhoz, valamint elnyeli a mechanikus merevlemez-meghajtók okozta vibrációt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Icy Dock flexiDOCK MB830SP-B 5.25" - 3.5" HDD beépítő keret" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: