Betöltés...

Rocoren GaN PD 3.0 USB-A / 3x USB-C Hálózati töltő - Fekete (100W) (RCCT3P1A-ZXA01)

Ár: 18.169 Ft

Egyszerre akár 4 készüléket is tölthet, és időt takaríthat meg. A Rocoren fali töltő 4 portot kínál (3x USB-C, 1x USB-A) és támogatja a különböző gyorstöltési szabványokat. Maximális kimeneti teljesítménye eléri a 100W-ot, ami lenyűgöző teljesítményt jelent. Továbbá a termék GaN technológiát használ, amely nemcsak nagy hatékonyságot biztosít, hanem könnyű, kompakt kialakítással is rendelkezik.

GyorstöltésA töltő maximális kimeneti teljesítménye eléri a 100W-ot (USB-C1 vagy USB-C2 porton), így nem kell túl sokat várnia a készülék feltöltésére. A termék több gyorstöltési szabványt is támogat, köztük a PD3.0, PD2.0, PPS, QC5.0, QC4.0+, QC3.0, QC2.0, AFC, FCP és SCP szabványokat. Gyorsan, pillanatok alatt feltöltheti telefonját, hordozható játékkonzolját vagy akár laptopját is! Ráadásul a töltő automatikusan a csatlakoztatott eszközök igényeihez igazítja az aktuális paramétereket.

4 eszköz egyidejű töltéseA töltő 4 porttal van felszerelve - 3x USB-C és 1x USB-A. Egyszerre akár 4 eszközt is csatlakoztathatsz! Ez azt jelenti, hogy nem kell megvárnod, amíg az egyik használatra kész lesz, mielőtt a többit csatlakoztatnád, így könnyebben tarthatod rendben az asztalodat. Érdemes azt is megjegyezni, hogy a termék nagy teljesítményének köszönhetően egyszerre két laptopot is tölthetsz (USB-C portokon).

Modern megoldásokA GaN technológiának köszönhetően a Rocoren töltő a nagy teljesítmény, a hatékonyság és a kompakt méret kiváló kombinációját kínálja. A termék a felhasználó biztonságát is garantálja - többek között túlfeszültség, túláram, túlmelegedés és túlterhelés elleni védelemmel lett ellátva. Ne aggódjon amiatt, hogy gyorsan tönkremegy! A töltő beépített LED-kijelzővel is rendelkezik, amely tájékoztatást nyújt a működési állapotáról, és megkönnyíti a sötétben való megtalálását.

Tökéletes az utazáshozA töltő méretei mindössze 65 x 101 x 33 mm-esek, így szinte bárhová magaddal viheted. Nem foglal sok helyet a táskájában vagy a hátizsákjában! Ráadásul a 110-240 V-os feszültséggel való kompatibilitás lehetővé teszi, hogy a világ legtöbb országában - akár külföldön is - gond nélkül használhassa. Mindez ideális útitárssá teszi.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Rocoren GaN PD 3.0 USB-A / 3x USB-C Hálózati töltő - Fekete (100W) (RCCT3P1A-ZXA01)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: