Betöltés...

McDodo CH-5141 GAN 3xUSB-C / USB-A Hálózati töltő + USB-C kábel - Fekete (100W)

Ár: 16.904 Ft

McDodo CH-5141Még gyorsabban és kényelmesebben töltheti fel készülékeit. A McDodo CH-5141 GAN fali töltő akár 100 W-os teljesítményt is biztosít, így akár két laptopot is tölthet egyszerre. Ráadásul 4 porttal rendelkezik (3x USB-C, 1x USB-A), így egyszerre akár 4 eszközt is csatlakoztathat. A termék széles körű kompatibilitásáról is ismert, és fejlett GaN technológiát használ. A csomag tartalmaz egy 2 méteres USB-C-USB-C kábelt.

Lenyűgöző teljesítményEz a töltő lenyűgöző, akár 100 W-os kimeneti teljesítményt kínál, így egy szempillantás alatt feltöltheti eszközeit. Segítségével könnyedén tölthetsz akár két laptopot is egyszerre, anélkül, hogy megvárnád, amíg az egyik elkészül, mielőtt a másikat csatlakoztatnád.

4 eszköz egyidejű töltéseTöbb eszközt szeretne tölteni? Semmi gond! Ez a töltő akár 4 portot is biztosít - 3x USB-C és 1x USB-A. Ez azt jelenti, hogy gyorsan és kényelmesen tölthet egyszerre akár 4 eszközt is! A CH-5141 modell széles körű kompatibilitással is büszkélkedhet, így olyan eszközöket, mint okostelefonok, laptopok, hordozható játékkonzolok vagy vezeték nélküli fejhallgatók problémamentesen tölthetsz.

Precizitás minden részletbenEz a töltő innovatív GaN technológiát alkalmaz, amely nemcsak a hatékonyságát növeli, hanem a méretét is csökkenti. Így mindig kéznél lehet! A termék a használat során a biztonságot is garantálja, mivel fejlett védelmi rendszerrel van felszerelve. De ez még nem minden - a töltő kompatibilis az univerzális feszültségszabvánnyal, így a világ számos országában könnyedén használhatja. Ez a tökéletes útitárs!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "McDodo CH-5141 GAN 3xUSB-C / USB-A Hálózati töltő + USB-C kábel - Fekete (100W)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: