Betöltés...

Spigen Cyrill Ultra Color MagSafe Apple iPhone 14 Pro Szilikon Tok - Fekete

Ár: 11.500 Ft



A Spigen Cyrill tok az Ultra Color Mag sorozatból egy elegáns és ellenálló kiegészítő, amely elegáns megjelenést és magas szintű védelmet biztosít. A borító gyártásához TPU és PC anyagot használtak. A rugalmas és csóké puha poliuretán (TPU) nagyszerű védelmet nyújt a karcolások vagy ujjlenyomatok ellen, és jó ütéscsillapítást biztosít esések során. A kamera körüli színes polikarbonát keret a lencsét a felület fölé emeli, védelmet nyújt az esések vagy karcolások ellen, és stílusos megjelenést kölcsönöz neki. A könnyű és vékony kialakításnak köszönhetően az Ultra Color nem zavarja a mindennapi használatot, a matt felület pedig biztos fogást garantál. A tok a MagSafe vezeték nélküli technológiával kompatibilis gyűrűvel van ellátva.
A mágneses gyűrű biztosítja a maximális töltési hatékonyságot, valamint a gyors és egyszerű csatlakozást minden MagSafe funkcióval rendelkező tartozékhoz. Minden Spigen termék kopásállósági és pontos illeszkedési tesztelésen esik át, hogy kiváló minőségű tokot biztosítson. TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% eredeti
- Az eredeti csomagolásban
- Elegáns
- Karcsú forma
- Pontosan készült
- Védelmet nyújt esések során
- Tökéletesen illeszkedik
- Teljesen működőképes
- Könnyen össze- és szétszerelhető. A KÉSZLET TARTALMA:
1 x Spigen Cyrill Ultra Color Mag Case Cyrill Ultra Color Mag tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Spigen Cyrill Ultra Color MagSafe Apple iPhone 14 Pro Szilikon Tok - Fekete" című hirdetést látja. (fent)