Betöltés...

3mk Hardy USB-C Hálózati töltő - Fehér (33W)

Ár: 14.990 Ft

A készülék kedvenc töltőjeVan Apple készüléke? Ez nagyszerű! A HARDY Charger egy olyan töltő, amelyet ezekhez a készülékekhez terveztek. iPhone, iPad, Mac, Apple Watch és AirPods - a HARDY Charger tökéletes hozzájuk. Quick Charge és Power Delivery gyorstöltési technológiákkal felszerelt, amelyeknek köszönhetően az akkumulátor gyorsabban töltődik, mint a hagyományos töltővel. A HARDY Charger nagyszerű megoldás azoknak, akik intenzíven használják készülékeiket otthon, a munkahelyen vagy utazás közben.

Mindig a közelben. Mindig együtt.A HARDY Charger egyszerűen utazáshoz készült. A töltő formás és kompakt, így könnyen elfér a zsebében vagy a táskájában. Ennek köszönhetően mindig magánál tarthatja, hogy feltölthesse a készüléket, amikor szüksége van rá. Ahol a felszerelése, ott a HARDY Charger is.

Hatékony és energiatakarékosEz a kompakt és gyors töltő egy innovatív, GaN félvezetőn alapuló tranzisztort rejt. Ez magasabb feszültséget vezet, aminek köszönhetően a HARDY Charger a hagyományos töltőkhöz hasonlóan melegszik, ami biztonságosabbá teszi Ön és otthona számára.

Biztonságos töltési technológiaA HARDY Charger megfelel az elektronikus eszközökre vonatkozó legmagasabb biztonsági előírásoknak. A töltő a legjobb minőségű, nem éghető anyagokból készült. GaN és Power Delivery technológiákkal van felszerelve, amelyek garantálják a biztonságos töltést. Számos védelem védi az iPhone elektronikát a feszültségváltozások vagy a túltöltés ellen. Gyors, hatékony és kockázatmentes!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "3mk Hardy USB-C Hálózati töltő - Fehér (33W)" című hirdetést látja. (fent)