Betöltés...

Multifunkciós töltő iphone Iwatch airpods holm6776

Ár: 4.990 Ft

Többfunkciós vezeték nélküli töltőállomás

 4 az 1-ben VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐÁLLOMÁS - Az iPhone / Micro / Type-C interfésszel rendelkező multifunkcionális töltőállvány szinte az összes mobil eszközre képes tölteni, például iPhone, iPad, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony és a töltő dokkoló szabadon elforgatható 360 fokkal.
• BIZTONSÁGI TÖLTÉS - A legfejlettebb automatikus vezérlési technológiával. Beépített biztosítékok a túltöltés, a túláram és a túlfeszültség elleni védelem, a hőmérséklet-szabályozás és az idegen tárgyak felismerése ellen. Töltőállomásunk megvédi a készülék akkumulátorát a túltöltési károktól.
• KÖNNYEN TELEPÍTÉS - Az USB port csak az iwatch töltésére szolgál. Csak csatlakoztassa az eredeti iwatch töltőkábelt a töltőállvány USB-jére, miközben a másik csatlakozó beépített. Rejtje el a hosszú redundáns kábeleket, tegye rendezetté és rendezetté az asztalt vagy az éjjeliszekrényt.
• PROTECTIE ANYAG - Az innovatív szilikon anyag jobban megvédi iPhone / iWatch / Airpods képernyőjét vagy szélét a semmiből. Tökéletesen díszíti a hálószobát, dolgozószobát, előszobát, íróasztalt.



Tovább
Tulajdonságok
Jellemző: Kiegészítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.13
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Multifunkciós töltő iphone Iwatch airpods holm6776" című hirdetést látja. (fent)