Betöltés...

Spigen Onetap gyűrű mágneses magsafe lemez szén - telefontok

Ár: 12.424 Ft

Spigen Onetap gyűrű mágneses magsafe lemez szén - telefontok

Spigen Onetap gyűrű mágneses magsafe lemez szén - telefontokA vékony és könnyű Spigen OneTap gyűrű lehetővé teszi, hogy bármilyen tokot vagy telefont felszereljen a MagSafe rögzítő- és vezeték nélküli töltőrendszerrel.

Az innovatív gyűrűt úgy tervezték, hogy könnyen kommunikáljon az Apple eszközökkel. Kiváló minőségű anyagból készült, nem csak könnyű és tartós, hanem eleganciát és kifinomultságot is ad. A mágneses MagSafe mechanizmusnak köszönhetően a OneTap egyszerűen és biztonságosan rögzíthető a telefon vagy a tok hátuljára, így lehetővé válik a vezeték nélküli töltés és a különféle kiegészítők, például autótartók és kártyatárcák használata._x000D_ További előny. problémamentes telepítés. A készlet speciális rögzítési tartozékokat tartalmaz, amelyek nagyon egyszerűvé és mindenki számára elérhetővé teszik az alkalmazást.
A lemez a tokra vagy közvetlenül a telefonra ragasztható._x000D_ * Nem ajánlott ragassza fel a tányért bőrtermékekre és mintás, egyenetlen felületekre_x000D_ TERMÉK TULAJDONSÁGAI:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásba csomagolva
- Mágnes 1100 Gauss teljesítményű
- Rögzítés 3M szalaggal
- PC-ből készült
- Stabil, erős markolat
- Egyszerű és gyors telepítés_x000D_ A készlet TARTALMAZ:
1 x Spigen Onetap
1 x telepítőeszközök

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Spigen Onetap gyűrű mágneses magsafe lemez szén - telefontok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok