Betöltés...

ESR Armor Tough Kickstand Halolock CaseMagSafeiPhone 15 Pro - Átlátszó és Fekete tok

Ár: 13.900 Ft

Esr Armor Tough Kickstand Halolock Magsafe Iphone 15 Pro átlátszó/fekete - telefontok

Esr Armor Tough Kickstand Halolock Magsafe Iphone 15 Pro átlátszó/fekete - telefontokAz Esr Armor Tough HaloLock egy megbízható, háromrészes tok, amely 360 fokos védelmet nyújt a sérülések ellen.Azoknak készült, akik nem akarnak kompromisszumot kötni okostelefonjuk védelme és az esztétikum között. . A tok teljes védelmet nyújt a karcolások és ütések ellen, köszönhetően a páncélnak és a kiegészítő Armorite üveg képernyővédőnek. Ez a megoldás garantálja, hogy telefonja hosszú ideig biztonságban lesz.Az Armorite üveg az Esr Armor Tough HaloLock kulcseleme. Ez az innovatív technológia jelentős javulást jelent okostelefonja képernyőjének védelmében. Karcállóbb, mint a hagyományos edzett üveg, és nagyobb terhelésnek és nyomásnak is ellenáll. Az Armorite nem csak véd, de megőrzi is a kiváló tisztaságot.
Nem kell attól tartani, hogy az üveg befolyásolja a megjelenített kép minőségét, mert gyakorlatilag láthatatlan. A speciális oleofób bevonatnak köszönhetően kevésbé érzékeny az ujjlenyomatokra, ami azt jelenti, hogy a képernyő még intenzív használat mellett is tiszta és vonzó lesz.De ez még nem minden. A készlet tartalmaz egy speciális lencseszemüveget is, amely megvédi a fényképezőgépet a karcolásoktól és sérülésektől. Nekik köszönhetően fényképei mindig élesek és tiszták lesznek, anélkül, hogy az objektíveken bármilyen karcolás okozna akadályt.Az Esr Armor Tough funkcionalitás és kényelem is egyben. Állítható támasztékkal (állvánnyal) felszerelve, amely az objektívet is védi, és lehetővé teszi a betekintési szög szabad beállítását, 15°-tól akár 85°-ig.A MagSafe technológiával való kompatibilitás egyenletessé teszi a készülék használatát. könnyebb és kényelmesebb. Könnyedén töltheti készülékét, és különféle MagSafe tartozékokat használhat.A tok megfelel a katonai szintű védelmi szabványoknak, ami azt jelenti, hogy készüléke a legszélsőségesebb körülmények között is védett lesz. Az Air-Guard technológiával ellátott sarkoknak köszönhetően a tok tökéletesen elnyeli az ütéseket, így minimálisra csökkenti az okostelefon sérülésének kockázatát.TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásba csomagolva
- Minimalista dizájn
- Vékony forma
- Kiegészítő lencsevédelem
- Képernyővédő
- A keret használható állvány
- Kompatibilis a Magsafe-el
- Tökéletes illeszkedés
- Könnyen felszerelhető és eltávolíthatóA SZETT TARTALMAZZA:
1 x ESR Armor Tough Kickstand HaloLock1 x lencsekészlet

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "ESR Armor Tough Kickstand Halolock CaseMagSafeiPhone 15 Pro - Átlátszó és Fekete tok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok