Betöltés...

Spigen LIQUID AIR PEN GALAXY S21 ULTRA MATTE FEKETE

Ár: 9.661 Ft



A termékleírás automata fordítóval lett fordítva, ezért néhol értelmetlen szavak fordulhatnak elő benne. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérem írjon nekünk üzenetet.
Magyar nyelvű termékleírás:
Liquid Air Armor ™ hordozza mindent, amire szüksége van egy ügyben! Védelemmel van ellátva, hogy minden ütés elleni küzdelmet küzdjünk. A Liquid Air Armor ™ beépített légpárnás technológiával rendelkezik minden olyan sarkon, amely stratégiailag emeltél, hogy elhagyja a képernyőt és a fényképezőgépet érintetlenül. A Spigen Liquid Air Armor ™ egy prémium matt héjjal épült, a legújabb geometriai mintával, hogy megragadjon, maradjon ujjlenyomat-mentes, miközben elhagyja az új formájú, elegáns megjelenést!
Angol nyelvű termékleírás:
Liquid Air Armor™ bears everything you need in a case! It is packed with protection to fight off shock in every impact. Liquid Air Armor™ comes with built-in Air Cushion Technology on all corners with strategically raised edges to leave the screen and camera untouched. Spigen Liquid Air Armor™ is built with a premium matte shell with the latest geometric pattern to give grip, stay fingerprint-free while leaving others envious of your new form-fitted, sleek look!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Spigen LIQUID AIR PEN GALAXY S21 ULTRA MATTE FEKETE" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: