Betöltés...

Multifunkciós napszemüveg - beépített bluetooth-os vezeték nélküli headset-tel - napszemüveg és fülhallgató egyben (BBM)

Ár: 4.990 Ft

Fedezze fel a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációját ezzel a napszemüveggel, amely beépített Bluetooth-os vezeték nélküli headset-tel rendelkezik! Ez a modern és innovatív kiegészítő nemcsak megvédi a szemét a nap káros sugaraitól, hanem lehetővé teszi, hogy könnyedén hallgathassa a kedvenc zenéit vagy beszélgetéseit, miközben szabadon mozog. Főbb Jellemzők: Kiváló minőségű napszemüveglencsék: A napszemüveg kiváló minőségű UV-szűrő lencsékkel rendelkezik, amelyek védelmet nyújtanak a nap káros sugarai ellen, miközben tiszta és éles látást biztosítanak. Beépített bluetooth-os headset: A napszemüveg beépített Bluetooth-os vezeték nélküli headset-tel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakozzon okostelefonjához vagy más Bluetooth-os eszközökhöz, és élvezze a zenehallgatást vagy a hívások fogadását anélkül, hogy szükség lenne külön headsetre vagy fülesre. Kényelmes viselet: A napszemüveg könnyű és kényelmes viseletet biztosít, így ideális választás mindennapi használatra, sporttevékenységekhez vagy utazáshoz. Stílusos és divatos kialakítás: A napszemüveg divatos és stílusos kialakítása tökéletesen illeszkedik minden öltözékhez és alkalomhoz, és kiemeli az Ön egyéni stílusát és ízlését. Hosszú akkumulátor-élettartam: Az intelligens energiahatékony technológia biztosítja a hosszú akkumulátor-élettartamot, így hosszabb ideig élvezheti a zenehallgatást vagy a hívásokat a napszemüveg segítségével. Ajánlott Felhasználás: Mindennapi használatra, utazáshoz, sporttevékenységekhez, fesztiválokhoz és szabadidős tevékenységekhez. Termékinformáció: Anyag: műanyag Kompatibilis operációs rendszer: Android Töltési idő: 2 órán belül Hatótáv: akár 10 méter Újratölthető lítium-polimer akkumulátor Akkumulátor kapacitása: 150 mAh Bluetooth verzió: 4.0 Készenléti idő: akár 150 óra Beszélgetési idő: akár 5 óra Napszemüveg súlya: 48 g Csomag tartalma: 1 db Bluetooth napszemüveg 1 db USB kábel töltő 1 db Kézikönyv Ne hagyja ki ezt a multifunkcionális és stílusos napszemüveget, amely lehetővé teszi, hogy stílusosan és kényelmesen élvezze a zenehallgatást vagy a hívásokat, miközben védve van a nap káros sugarai ellen. Legyen Ön is készen az útra ezzel a modern és praktikus napszemüveggel, és élvezze a zene és a napfény örömeit!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.31
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Multifunkciós napszemüveg - beépített bluetooth-os vezeték nélküli headset-tel - napszemüveg és fülhallgató egyben (BBM)" című hirdetést látja. (fent)