Betöltés...

Apple iPhone 14 Pro, Műanyag hátlap védőtok + képernyővédő, közepesen ütésálló, telefontartó gyűrű, kitámasztóval, övre fűzhető, SupCase Unicorn Beetle Pro, sötétzöld (843439119338)

Ár: 21.395 Ft

Ez az SupCase Unicorn Beetle Pro tok megbirkózik minden külső körülménnyel és tökéletes védelmet nyújt eszközének. Többrétegű felépítése megóvja készülékét a leejtéstől, szennyeződésektől, karcolásoktól és ütésektől. Ráadásul a kitámasztóval is felszerelték, ami telefontartó gyűrűként is funkcionál, és övre fűzést is lehetővé teszi. Karcsú kialakítás és masszív védelem jellemzi. Főbb jellemzői:-A csomag egy elő- és egy hátlapi tokot és egy kijelzővédőt is tartalmaz.-360 fokos védelmet nyújt a sérülések ellen és díszíti a készüléket.-Kényelmes megoldás, ha nem szeretné a tokból híváskor kivenni a készüléket.-Minden port, csatlakozó és gomb szabadon használható a tokban is.-A tokon kitámasztóval ls felszerelték, ami telefontartó gyűrűként is funkcionál és az övre fűzést is lehetővé teszi.-A megemelt élek védik a kamerát és a képernyőt a külső behatásoktól.-Qi vezeték nélküli töltéssel kompatibilis.-A termék kiválóan illeszkedik a készülékhez.-Könnyen felhelyezhető és levehető.-Minőségi műanyagból és szilikonból, készült védőtok.-Szilikon kerettel is ellátták a nagyobb védelem érdekében.-Military Grade szabvánnyal rendelkezik.-Közepesen ütésálló termék.Ez a termék utángyártott és nem az Apple Inc. vagy leányvállalata által került legyártásra.Továbbá a gyártó nem áll gazdasági kapcsolatban az Apple Inc.-el vagy annak leányvállalataival.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Apple iPhone 14 Pro, Műanyag hátlap védőtok + képernyővédő, közepesen ütésálló, telefontartó gyűrű, kitámasztóval, övre fűzhető, SupCase Unicorn Beetle Pro, sötétzöld (843439119338)" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések