Betöltés...

Samsung Galaxy Z Flip5 SM-F731B, Műanyag hátlap védőtok, közepesen ütésálló, zsanérvédő és kitámasztó, Spigen Tough Armor Pro, fekete (8809896745697)

Ár: 25.090 Ft

A Tough Armour Pro legendás dizájnjával körülöleli készülékét. Tartós és biztonságos tok a mindennapokban, páratlan leejtés- és zsanér védelemmel ellátva. Az új Pro pántvédője kitámasztóként is használható. Főbb jellemzői:-Egyedi és dizájnos stílusú.-Minden port, csatlakozó és gomb szabadon használható a tokban is. -Megóvja a sérülésektől a készülékét és tökéletesen illeszkedik ahhoz. -Ideális telefonvédelem megfizethető áron!-Megtartja a készülék egyediségét.-Tökéletesen méretpontos kivitel.-Egyszerű hozzáférést biztosít a kezelőgombokhoz.-Minőségi műanyagból kéaszült tok.-A Qi Wireless vezeték nélküli töltéssel kompatibilis.-Zsanérvédővel is elláták, amely kitámasztóként is funkcionál.-Katonai minőségű leesés elleni védelemmel rendelkezik.-Közepesen ütésálló termék.A kép csak illusztráció! Ez a tok készülék-specifikus, minden gombnak, csatlakozónak, illetve kamerának szabad helyet biztosít.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Samsung Galaxy Z Flip5 SM-F731B, Műanyag hátlap védőtok, közepesen ütésálló, zsanérvédő és kitámasztó, Spigen Tough Armor Pro, fekete (8809896745697)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok