Betöltés...

Apple iPhone 14 Pro Max, Műanyag hátlap védőtok (elő- és hátlapi) + Tempered Glass (edzett üveg), közepesen ütésálló, Magsafe kompatibilis, SupCase IBLSN Mag Clear, átlátszó/fekete (843439120266)

Ár: 20.160 Ft

-A csomag tartalma egy elő- és egy hátlapi műanyagtok 9H keménységű kijelzővédő üveggel.-Ez a három dolog tökéletes védelmet nyújt a készülékünknek.-Könnyen összeszerelhető, valamint szétszedhető.-Minden port, csatlakozó és gomb szabadon használható a tokban is. -Megóvja a sérülésektől a készülékét és tökéletesen illeszkedik ahhoz. -Megtartja a készülék egyediségét.-Tökéletesen méretpontos kivitel.-Egyszerű hozzáférést biztosít a kezelőgombokhoz.-Átlátszó akril hátlappal látták el.-Megerősített sarkai védik a készüléket leejtéskor. (max. 3 méter) -Megemelt élei védik a kamerát és kijelzőt.-Ujjlenyomat mentességet biztosít.-Az ujjlenyomat leolvasóval kompatibilis.-Vezeték nélküli töltést támogatja.-Magsafe szközökkel kompatibilis.-Közepesen ütésálló termék.Ez a termék utángyártott és nem az Apple Inc. vagy leányvállalata által került legyártásra.Továbbá a gyártó nem áll gazdasági kapcsolatban az Apple Inc.-el vagy annak leányvállalataival.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Apple iPhone 14 Pro Max, Műanyag hátlap védőtok (elő- és hátlapi) + Tempered Glass (edzett üveg), közepesen ütésálló, Magsafe kompatibilis, SupCase IBLSN Mag Clear, átlátszó/fekete (843439120266)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: