Betöltés...

ESR Armor Kickstand tok Samsung Galaxy S24 Ultra - átlátszó és fekete

Ár: 12.900 Ft



Az ESR Armor Kickstand egy olyan tok, amely megkérdőjelezhetetlen védelmet és funkcionalitást biztosít. A legmagasabb elvárásoknak megfelelően tervezve, átfogó védelmet nyújt telefonja számára. A tok a legmagasabb minőségű alkatrészekből készült, így nem csak a tartósságot, hanem a stílusos megjelenést is garantálja. A gondosan megtervezett tok teljes 360 fokos védelmet nyújt. Ennek köszönhetően készüléke védve van az esések és karcolások ellen. A tokelemek pontos illeszkedése kiküszöböli a por és az apró részecskék telefonba jutásának kockázatát.
Emellett a beépített kamerafedél védi a lencsét, így biztosítva a biztonságos és kényelmes használatot, anélkül, hogy a fényképek és felvételek minősége romlana. A tok beépített támasztékkal rendelkezik, amely megfelelő szögben beállítva függőleges vagy vízszintes állványként szolgál.
A szilárd állvány egyszerűbb és kényelmesebb működést biztosít, többek között: filmnézés közben. A tok megfelel a katonai szintű védelmi szabványoknak, így készüléke a legszélsőségesebb körülmények között is biztonságban lesz. TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Páncélozott védelem
- Pontosan készült
- Állványtámasz
- Vízszintes és függőleges üzemmód
- Tökéletes illeszkedés
- Könnyen összeszerelhető és szétszerelhető
- Teljesen működőképes. A SZETT TARTALMA:
1 x ESR Armor Kickstand Case
1 x Képernyőkeret beépített üveggel
1 x Képernyőkeret beépített üveg nélkül
1 x Objektívsapkakészlet
1 x Szerelőkészlet

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "ESR Armor Kickstand tok Samsung Galaxy S24 Ultra - átlátszó és fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok