Betöltés...

SAMSUNG S Pen Érintőképernyő ceruza - FEKETE - SAMSUNG Galaxy Z Fold5 (SM-F946) - EJ-PF946BBEGEU - GYÁRI

Ár: 17.699 Ft

Termék teljes neve: SAMSUNG S Pen Érintőképernyő ceruza - FEKETE - SAMSUNG Galaxy Z Fold5 (SM-F946) - EJ-PF946BBEGEU - GYÁRI
Termék cikkszáma: ACC-260779
Gyártó: SAMSUNG
Termék leírása:



Válaszd a kedvenc színed, ami legjobban illik a kreativitásodhoz!

Hozz létre, szerkessz és navigálj a képernyőn megjelenő tartalmakon a megújult S Pennel négy, szemet gyönyörködtető árnyalatban. A krém, levendula, zöld és fantomfekete színekben kapható továbbfejlesztett S Pen életre kelti ötleteid!







*Az S Pen készülék teste fekete színű.





Természetes érzés, mélyreható pontossággal

A nagy érzékenységű, 4096-os nyomásszint mellett olyan természetesen és pontosan írhatsz és vázolhatsz, mintha tollal írnál a papírra. A 0,7 mm-es vékony tollheggyel pedig precízebben készítheted el alkotásaid.







Irányítsd a telefonod messziről!

Használd az S Pent távirányítóként! Az oldalsó gombra kattintva, vagy egy egyszerű mozdulatot végezve a levegőben képeket készíthetsz, zenét vagy videókat játszhat le, diákat válthatsz prezentáció közben, hogy néhány funkciót említsünk.
*A levegőben végzett mozdulatok támogatása alkalmazásonként eltérő lehet.


Az Air Command segítségével gyors S Pen műveletekhez férhetsz hozzá

Az Air Command segítségével a saját igényeid szerint szabhatod testre az S Pen műveleteit. A rövid menü nagyobb fokú irányítás mellett gyorsabbá teszi a munkafolyamatokat, ezzel is kényelmesebbé téve a mozgalmas napjaid.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "SAMSUNG S Pen Érintőképernyő ceruza - FEKETE - SAMSUNG Galaxy Z Fold5 (SM-F946) - EJ-PF946BBEGEU - GYÁRI" című hirdetést látja. (fent)