Betöltés...

BASEUS SMOOTH WRITING érintőképernyő ceruza - FEHÉR - aktív, kapacitív, mágneses, vezeték nélüli töltés, póthegy, Apple Pencil kompatibilis - SXBC020102 - GYÁRI

Ár: 18.699 Ft

Termék teljes neve: BASEUS SMOOTH WRITING érintőképernyő ceruza - FEHÉR - aktív, kapacitív, mágneses, vezeték nélüli töltés, póthegy, Apple Pencil kompatibilis - SXBC020102 - GYÁRI
Termék cikkszáma: ACC-263734
Gyártó: BASEUS
Termék leírása:
Baseus Smooth Writing Apple pencil kompaitibilis érintőceruza
Tökéletes termék azoknak a hallgatóknak és irodai dolgozóknak, akik  táblagépen dolgoznak. A ceruza mágneses vezeték nélküli töltést használ. Csak helyezze a terméket a padra, és indítsa el a töltést. Az akkumulátor akár 10 óra folyamatos használatot is igénybe vehet. Másrészt a készülék készenléti ideje körülbelül 12 hónap.
Tartsa lenyomva az érintőpanelt a ceruza tetején 3 másodpercig az eszköz aktiválásához vagy kikapcsolásához. A színes háttérvilágítás jelzi a termék töltési szintjét. A táblagép, amelyhez az érintőceruza csatlakozik, valós időben megmutatja töltési szintjét, és akár 14 testre szabható beállítást kínál. A készülék interferencia vagy késés nélkül működik. Attól függően, hogy milyen szögben használja a ceruzát, a vonalak szélessége megváltozik. Ha jegyzetel, írjon 90° -kal kisebb, pontos karaktereknél, vagy 60°-on közepes vonalvastagság esetén. Ehhez az érintőceruza 45° -os szögben történő használata minden bizonnyal jól működik a rajzoláshoz.
A ceruza olyan anyagból készül, amely megvédi a képernyőt a karcolásoktól. A továbbfejlesztett kialakítás jelentősen javítja a jel minőségét. Ezenkívül, amikor a csúcs elhasználódik, nem kell új ceruzát vásárolnia, csak cserélje ki a hegyet!


Specifikáció:

 - Márka: Baseus
 - Modell: Smooth Writing Stylus LED ceruza telefonhoz / táblagéphez
 - Anyag: ABS, DB
 - Akkumulátor kapacitása: 125 mAh
 - Méret: 165 x 9 mm
 - Súly: 12,5 g
 - Szín: fehér
 - Prémium külső



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "BASEUS SMOOTH WRITING érintőképernyő ceruza - FEHÉR - aktív, kapacitív, mágneses, vezeték nélüli töltés, póthegy, Apple Pencil kompatibilis - SXBC020102 - GYÁRI" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: