Betöltés...

Karl Lagerfeld Choupette Fun Sunglasses - telefontok Samsung Galaxy M21 (Transparent)

Ár: 10.809 Ft

Karl Lagerfeld Choupette Fun Sunglasses - telefontok Samsung Galaxy M21 (Transparent)

Karl Lagerfeld egyedi tartozékgyűjteménye mobileszközökhöz. A divat ikonja és világhírű tervező, művész és fotós, a Chanel divatház művészeti vezetője. Műveit világszerte ismerik és értékelik, arculatát a legmagasabb osztályzattal és luxussal azonosítják. A szakterülete vitathatatlan sztárjának minden tulajdonságát ötvözve olyan eredeti és exkluzív kiegészítők születtek, amelyek nemcsak a biztonságra, hanem mindenekelőtt a mobileszközök megjelenésére is ügyelnek.

A Lagerfeld Choupette macskára hivatkozva a Az esetet érdekes, humoros grafikák különböztetik meg, amelyek magukban foglalják az alkotó nevét. A konstrukció TPU-ból készült, amely kellemes tapintású textúrát ad, és befolyásolja a grafika kiváló megjelenítését. Miután felhelyezték a telefontokot, Karl Lagerfeld macskáját és a logót a telefonra, együtt játszva fantasztikus, szórakoztató grafikát készítenek, ami igazán vonzza a tekintetet. A Choupette Fun védelmet nyújt a készülék véletlen megkarcolódása ellen, és lefedi az okostelefon gombjait. A konstrukció hozzáférést biztosít a telefon összes funkcionális gombjához, aljzatához és portjához, anélkül, hogy korlátozná a funkcionalitást.

A termék jellemzői:
· Kollekció: Choupette Fun napszemüveg
· Az eredeti minta a tervezőre utal macska
· TPU-ból készült szerkezet
· Védelem a karcolások és a billentyűk sérülései ellen
· Hozzáférés az összes funkcióbillentyűhöz, aljzathoz és telefonporthoz
· A tok Karl Lagerfeld licence alapján készült
· Vezeték nélküli töltéssel kompatibilis tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Karl Lagerfeld Choupette Fun Sunglasses - telefontok Samsung Galaxy M21 (Transparent)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok