Betöltés...

Google Pixel Fold (G9FPL), SPIGEN ULTRA HYBRID műanyag védőtok, Átlátszó

Ár: 14.199 Ft

Termék teljes neve: SPIGEN ULTRA HYBRID műanyag védő tok / átlátszó hátlap - ÁTLÁTSZÓ - szilikon szegély, ERŐS VÉDELEM! - Google Pixel Fold (G9FPL) - ACS05921 - GYÁRI
Termék cikkszáma: ACC-262163
Gyártó: SPIGEN
Termék leírása:
Spigen Ultra Hybrid tok
Prémium minőségű PC és TPU anyaghasználattal készült, hybrid tok. Sarkainál Air Cushion Technology™-val védve, mely az ott ért ütődéseket könnyedén csillapítja. Teljes körű védelmet biztosít a mindennapos használatból származó sérülésekkel szemben. MIL STD 810G-516.6 védelmi fokozat minősítéssel.
Nézzük meg közelebbről:
Spigen Ultra Hybrid egy darabból álló tok. Egy átlátszó polikarbonát rétegből áll, amely a telefon széleit és hátlapját fedi. Puha, hőre lágyuló anyagból készült strapabíró gumikerettel rendelkezik, amely ráadásul védi a készüléket az eséstől.

A csomagolás nem korlátozza a vezeték nélküli töltés lehetőségét.

A tok enyhén megemelt formája a kamera és a kijelző körül megvédi a karcolásoktól azáltal, hogy közvetlenül egy sík felület fölé emeli a telefont. Kivágásokkal rendelkezik a portokhoz és a gombfedőkhöz.

Az Ultra Hybridet 26-szor ejtették le 1,2 méteres magasságból, és ezzel megszerezték az amerikai katonai MIL-STD 810G-516.6 tanúsítványt.

Tulajdonságok:-Elegáns-Átlátszó-Minimalista kialakítás-Vékony forma-Katonai szabvánnyal rendelkezik (MIL-STD 810G-516.6)


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Google Pixel Fold (G9FPL), SPIGEN ULTRA HYBRID műanyag védőtok, Átlátszó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok