Betöltés...

Nillkin Camshield Pro Pen Galaxy Z Fold 5 fekete - telefontok

Ár: 13.455 Ft

Nillkin Camshield Pro Pen Galaxy Z Fold 5 fekete - telefontok

Nillkin Camshield Pro Pen Galaxy Z Fold 5 fekete - telefontokA Nillkin CamShield Pro a klasszikus dizájn és a rendkívül tartós védelem kombinációja.
A tok hátlapjába épített burkolat védi az objektívet a mindennapi használat során. A CamShield Pro kopásálló polikarbonát és puha TPU váz kombinációja, amely elnyeli az esés során fellépő ütéseket. További előnyt jelentenek az ütésálló légzsákok, amelyek megvédik a telefont a sérülésektől. Tökéletesen illeszkedik, szabad hozzáféréssel az összes porthoz és hangszóróhoz.A tok csúszásmentes textúrájú, és finoman megemelt élei garantálják az okostelefon képernyőjének és kamerájának biztonságát.< br />A termék kiegészül egy állvánnyal, ami javítja a telefon használatának kényelmét, például filmnézés közben.
A Tok praktikus tárolórekesszel rendelkezik egy ceruzának, így mindig kéznél lehet Ön!
Gondoskodjon magánéletéről, és élvezze a tökéletes fényképeket a védő CamShield Pro háznak köszönhetően.TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásba csomagolva- Pontosan elkészített
- Tökéletesen illeszkedő
- Vékony
- Kameravédő burkolat
- Hely az érintőceruza számára
- Állvány funkció
- Teljesen működőképesSZETT TARTALMAZ:
1 x Nillkin CamShield Pro tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Nillkin Camshield Pro Pen Galaxy Z Fold 5 fekete - telefontok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok