Betöltés...

Speck Presidio Perfect-Clear MagSafe Apple iPhone 14 Plus Szilikon Tok - Átlátszó

Ár: 11.340 Ft

A Presidio® Perfect-Clear MagSafe® tok a valaha tervezett legtisztább, szupervédő, zsebbarát tok. Innovatív anyagaink lehetővé teszik, hogy olyan tokot hozzunk létre, amely hosszabb ideig tökéletesen tiszta marad. Ez a nagymértékben védő, mégis vékony, zsebbarát tok precíziós mágnesekkel készült, amelyek megbízhatóan működnek az összes Apple MagSafe® töltővel és tartozékkal.

Egyértelműen stílusos, de az élet durva pillanataihoz is strapabírónak készült a tiszta ütközéses technológiánkkal. Szabadalmaztatott, átlátszó telefonpárnázó gumink ütközéskor összenyomódik, hogy megvédje telefonodat és ellenálljon a sérüléseknek. Természetesen a Presidio Perfect-Clear tokunk valós körülmények között tesztelt, hogy akár 13 láb magasról történő leejtést is kibírjon. Így bármi történjen is, biztos lehetsz benne, hogy védve vagy.

A tok Microban® antimikrobiális termékvédelemmel is rendelkezik, amely akár 99%-kal csökkenti a tokon lévő foltokat és szagokat okozó baktériumok számát, így tisztább felületet teremt.

Ráadásul rendelkezik a megemelt keretünkkel. Ez a hozzáadott perem segít megvédeni a képernyőt a karcolásoktól, a törésektől vagy a rettegett pókhálós töréstől, ha a telefon leesik és arccal lefelé esik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Speck Presidio Perfect-Clear MagSafe Apple iPhone 14 Plus Szilikon Tok - Átlátszó" című hirdetést látja. (fent)