Betöltés...

UAG Pathfinder Apple IPhone 14 Pro Max MagSafe Tok - Zöld/Fekete

Ár: 16.740 Ft

A MagSafe tartozék-kompatibilitással rendelkező Pathfinder sorozat az akció és a kaland jegyében készült, és komoly védelmet nyújt modern, klasszikus megjelenéssel. A tok ultrakönnyű páncélozott héjjal, ütésálló kerettel és hatszögletes mintázatú maggal rendelkezik, amely fokozott esés- és ütésvédelmet biztosít. A továbbfejlesztett, megemelt peremű képernyővédelem megvédi a kijelzőt a véletlen esésektől és ütésektől, a sarkok védelmét pedig a TPU ütközők biztosítják. A beépített mágneses modul rögzíti az iPhone készüléket a helyén a zökkenőmentes MagSafe töltési kompatibilitás érdekében. Pathfinder sorozatunkkal telefonod mindig jó kezekben van.

Pehelykönnyű kompozit szerkezet. Nagyméretű tapintású gombokFokozott sarokvédelem. Integrált zsinórrögzítő (a zsinór nem tartozék).Beépített MagSafe modul a zökkenőmentes MagSafe töltési kompatibilitásért. Kompatibilis az Apple Pay szolgáltatással18 láb (5,5 méter) zuhanás elleni védelem

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "UAG Pathfinder Apple IPhone 14 Pro Max MagSafe Tok - Zöld/Fekete" című hirdetést látja. (fent)