Betöltés...

Tok álló, bőr hatású (aktív FLIP, oldalra nyíló, TRIFOLD, asztali tartó, ceruza tartó) FEKETE Samsung Galaxy Tab S9 FE WIFI (SM-X510), Samsung Galaxy Tab S9 FE LTE (SM-X516)

Ár: 9.590 Ft

Ez a tok teljes hozzáférést biztosít minden funkcióhoz és vezérlőhöz (kamerák, hangszórók, portok és gombok) anélkül, hogy le kellene venni a tokot. Tökéletesen illeszkedik, pontos kivágások és gombok könnyű hozzáférést biztosítanak a tablet összes funkciójához. A tablet tok egyszerű, egyszínű dizájnt kapott, és többféle szín közül választhatsz, így kiválaszthatod a kedvencedet, hogy megvédd a tabletet, ami így még szebb és divatosabb lesz. A kiváló minőségű anyag és a remek kidolgozás nagyon stílusossá teszi ezt a tokot. Teljes védelmet nyújt az eszközödnek ütés, kopás, karcolás, ujjlenyomat, csúszás, szennyeződés és saroksérülések ellen. A Trifold tok sokkal kényelmesebbé teszi a gépelést, videónézést, internetezést és olvasást, miközben mindkét kezed szabad marad, elkerülve az ízületi fájdalmakat. Energiatakarékos funkció, amely automatikusan felébreszti vagy alvó üzemmódba helyezi az eszközt. Az oldalsó tolltartó kényelmesen tárolja a tollat (a toll nem tartozék).

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.07.15
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Tok álló, bőr hatású (aktív FLIP, oldalra nyíló, TRIFOLD, asztali tartó, ceruza tartó) FEKETE Samsung Galaxy Tab S9 FE WIFI (SM-X510), Samsung Galaxy Tab S9 FE LTE (SM-X516)" című hirdetést látja. (fent)