Betöltés...

Karl Lagerfeld Silicone Choupette tok Samsung Galaxy S24 Plus - fekete

Ár: 13.900 Ft



Karl Lagerfeld Silicone Choupette A Silicone Choupette kollekció egy olyan ajánlat, amely mindazoknak szól, akik szeretik a kifinomult kiegészítőket, és olyan tokot keresnek okostelefonjukhoz, amely ugyanilyen kifinomult megjelenést kölcsönöz neki. Ez az egyedülálló sorozat fényűző megjelenést biztosít és kiemeli a tok tulajdonosának egyedi stílusát. Ezek a tokok nemcsak a készülék nem kívánt sérülések elleni védelmét szolgálják, hanem a kifinomult elegancia megnyilvánulása is. Egy jellegzetes figura Ezt a gyönyörű védőtok-kollekciót egy nagyméretű nyomtatás díszíti, amely a különc tervező szeretett macskájának, a gyönyörű Choupette-nek a képét mutatja be. A grafikát finom poliuretán réteggel borítják, amely ellenállóvá teszi a kopással szemben, ennek köszönhetően a borítók hosszú ideig kifogástalanul néznek ki. A kollekció minden egyes borítójának megjelenését a Karl Lagerfeld logó egészíti ki, amely megerősíti a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyekért ez a híres márka felelős.
Adjon magának eredeti megjelenést, és tűnjön ki mások közül. Kiváló kivitelezés Minden egyes tok a részletekre való nagy odafigyeléssel készült. Minden tok hátoldala poliuretánból (PU) készült, amely biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a tok oldala rugalmas termopoliuretánból (TPU) készült, amely tökéletesen védi a telefont az ütődésektől, ugyanakkor biztosítja a tok könnyű illeszkedését a telefonhoz. A kollekció tetejét puha és finom szilikon borítja, így biztos lehetsz benne, hogy a telefon biztonságosan illeszkedik a kezedbe. A borítók belseje puha mikroszálakkal van bélelve, ami stabilizálja a készüléket, és biztonságot nyújt a véletlen elcsúszás ellen.
Az enyhén megemelt külső élek megvédik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera objektívje körüli megemelt külső élek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolódástól. Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz A tokot úgy terveztük, hogy pontosan illeszkedjen a készülékhez, így nem kell aggódnia, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció megvédi a készülékeket az ütődésektől, elnyeli az ütéseket és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, aminek köszönhetően a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy a töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és rendelkezik az összes gombfedéllel és portkivágással. A termék a Karl Lagerfeld márka licencével készült. Műszaki adatok Kollekció Szilikon Choupette Típus Hardcase Anyag Szilikon/TPU Szín Fekete Kompatibilitás Samsung Galaxy S24+ S926

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Karl Lagerfeld Silicone Choupette tok Samsung Galaxy S24 Plus - fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok