Betöltés...

Karl Lagerfeld Rhinestone Metal Logo tok Samsung Galaxy S24 Plus - fekete

Ár: 13.900 Ft



Karl Lagerfeld strasszos logó fémtányér A Samsung Galaxy S24 telefonokhoz készült legújabb exkluzív védőtok sorozat új divathatárokat állít fel az okostelefon-borítások stílusában. A Rhinestone Logo Metal Plate kifinomult dizájnjával és luxus jellegével nyűgöz le - tökéletes ajánlat az avantgárd kiegészítőket kedvelők számára. Ragyogj, mint egy sztár! A borítókat az unalmas és konzervatív hétköznapi tokok egyedi alternatívájaként terveztük. A kollekció a beágyazott csillámrétegnek köszönhetően vonzza a figyelmet, amelyet több száz kristály borít, amelyek minden mozdulatnál csillognak. Ezt az egyedi sorozatot azoknak az embereknek találták ki, akik szeretnek kitűnni a tömegből, ragyogni és csillogni, mint a csillagok. A csillámrétegbe ágyazott kristályok az ezzel a tokkal felszerelt Samsungot a mindennapi stílus rendkívül fényűző kiegészítőjévé teszik.
Ezt a kifinomult kollekciót a Karl Lagerfeld divatház logójával ellátott fémtapasz egészíti ki, amely szintén megerősíti a termék eredetiségét és legmagasabb minőségét. Tökéletes védelem A stílusos védőtok az egyedi megjelenés mellett védelmet nyújt a sérülések ellen. A borítás szerkezete tartós és kopásálló poliuretánból készült, amelyet a hátoldalon kemény polikarbonát erősít. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombfedéllel és portkivágással rendelkezik, és nem jelent akadályt a készülék mindennapi használatában. Így nem csak stílusos kiegészítője lesz a Samsungnak, hanem olyan védelmet is kap, amely lehetővé teszi, hogy tovább élvezhesse a készüléket. A termék a Karl Lagerfeld márka licencével készült. Műszaki adatok Kollekció Strasszos logós fémlemez Típus Hardcase Anyag TPU/PC Szín Fekete Kompatibilitás Samsung Galaxy S24+ S926

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Karl Lagerfeld Rhinestone Metal Logo tok Samsung Galaxy S24 Plus - fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok