Betöltés...

iPhone 15 Pro (6,1") hátlap tok, PU, fekete, Karl Lagerfeld Saffiano Card Slot Metal Karl and Choupette (KLHCP15LSAPKCNPK)

Ár: 12.900 Ft

Ismerje meg a Karl Lagerfeld PU Saffiano Card Slot Metal Karl and Choupette hátlapot a telefonhoz - egy tökéletes és stílusos kiegészítő, amely eleganciájával és praktikumával elkápráztat!
Ez a luxus burkolat prémium PU anyagból készült, amely egyszerre erős és rugalmas, és a legjobb védelmet nyújtja telefonjának a karcolásokkal, ütésekkel, porral és esetleges leejtéssel szemben.
A borító hátulján praktikus nyílást talál, amely ideális bankkártya, névjegykártya vagy kisebb készpénz tárolására. Ez lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen minden fontos.
A tok oldalai rugalmas anyagból készültek, ami biztosítja a könnyű felszerelést a telefonra.
A telefon minden gombja és csatlakozója teljesen elérhető marad, így kényelmesen és problémamentesen használhatja.
A hátoldalt fém Karl and Choupette logó díszíti, stílusos fém Karl Lagerfeld felirattal, amely luxus megjelenést kölcsönöz a borítónak, és az öltözéked szerves részévé válik.
Legyen stílusos és védett a Karl Lagerfeld PU Saffiano kártyanyílás fém hátlapjával – az elegancia, a funkcionalitás és a védelem tökéletes kombinációja!

Tulajdonságok:
- Eredeti: Karl Lagerfeld
- PU rugalmas és erős anyagból készült egyszerre
- Bankkártya, névjegykártya vagy kis készpénz nyílása
- Nagyon jó a kézben, és nem csúszik
- Fém Karl és Choupette logó Karl Lagerfeld felirattal
- Minden vezérlőgomb és csatlakozó teljes mértékben hozzáférhető marad
- Remek kiegészítője az öltözékednek
- Védi a telefont a portól és a karcolásoktól

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "iPhone 15 Pro (6,1") hátlap tok, PU, fekete, Karl Lagerfeld Saffiano Card Slot Metal Karl and Choupette (KLHCP15LSAPKCNPK)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok