Betöltés...

iPhone 15 Pro (6,1") hátlap tok, PU, fekete, Karl Lagerfeld Saffiano Card Slot Metal Karl and Choupette (KLHCP15LSAPKCNPK)

Ár: 12.900 Ft

Ismerje meg a Karl Lagerfeld PU Saffiano Card Slot Metal Karl and Choupette hátlapot a telefonhoz - egy tökéletes és stílusos kiegészítő, amely eleganciájával és praktikumával elkápráztat!
Ez a luxus burkolat prémium PU anyagból készült, amely egyszerre erős és rugalmas, és a legjobb védelmet nyújtja telefonjának a karcolásokkal, ütésekkel, porral és esetleges leejtéssel szemben.
A borító hátulján praktikus nyílást talál, amely ideális bankkártya, névjegykártya vagy kisebb készpénz tárolására. Ez lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen minden fontos.
A tok oldalai rugalmas anyagból készültek, ami biztosítja a könnyű felszerelést a telefonra.
A telefon minden gombja és csatlakozója teljesen elérhető marad, így kényelmesen és problémamentesen használhatja.
A hátoldalt fém Karl and Choupette logó díszíti, stílusos fém Karl Lagerfeld felirattal, amely luxus megjelenést kölcsönöz a borítónak, és az öltözéked szerves részévé válik.
Legyen stílusos és védett a Karl Lagerfeld PU Saffiano kártyanyílás fém hátlapjával – az elegancia, a funkcionalitás és a védelem tökéletes kombinációja!

Tulajdonságok:
- Eredeti: Karl Lagerfeld
- PU rugalmas és erős anyagból készült egyszerre
- Bankkártya, névjegykártya vagy kis készpénz nyílása
- Nagyon jó a kézben, és nem csúszik
- Fém Karl és Choupette logó Karl Lagerfeld felirattal
- Minden vezérlőgomb és csatlakozó teljes mértékben hozzáférhető marad
- Remek kiegészítője az öltözékednek
- Védi a telefont a portól és a karcolásoktól

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "iPhone 15 Pro (6,1") hátlap tok, PU, fekete, Karl Lagerfeld Saffiano Card Slot Metal Karl and Choupette (KLHCP15LSAPKCNPK)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok